ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
واشنگتن:

از انگیزه ایران از بازداشت آمریکایی‌ها بی‌خبریم

کد خبر: ۶۳۵۲۴۴
| |
4112 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه شب گفت اگر دلیل بازداشت آمریکایی‌ها در ایران اخذ پول باشد، تهران مرتکب اشتباه شده است.

به گزارش فارس، «جان کربی» سخنگوی وزات خارجه آمریکا دیشب بار دیگر بیانیه وزارتخانه متبوعه‌اش در مورد صدور حکم زندان برای «رابین شاهینی» را روخوانی کرد.

یکی از خبرنگاران حاضر در نشست خبری در مورد بازداشت شاهینی پرسید: «شما اصرار دارید که برای آزادی آن چهار آمریکایی باج ندادید ولی با دادن آن پول، ایرانی‌ها را تشویق کردید که باز هم آمریکایی‌ها را بازداشت کنند و از ما باج بگیرند.»

کربی پاسخ داد: «من در ذهن مسئولان ایران نیستم و نمی‌دانم چه انگیزه‌ای از این کار (بازداشت اتباع آمریکایی) دارند، ولی می‌دانم که اگر ذهنیت آن‌ها مبتنی بر زندانی کردن این افراد برای باج گرفتن از ماست، در اشتباهند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد: «سیاست آمریکا که مبتنی بر باج ندادن است، تغییری نکرده است.»

امروز پایگاه «وایس» مدعی شد که «رابین (رضا) شاهینی» که مدتی قبل در گرگان بازداشت شده بود، به 18 سال زندان محکوم شده است.

شاهینی که تابعیت ایرانی-آمریکایی دارد، اواخر تیر ماه به اتهام همکاری با دولتهای متخاصم، اقدام علیه امنیت ملی و ارتباط با عناصر و رسانه‌های ضد انقلاب بازداشت شده بود.

شاهینی 46 ساله در سال 2000 و در سن 30 سالگی به آمریکا مهاجرت کرد. او در دانشگاه ایالتی سن دیگو در رشته «امنیت بین‌المللی و حل تنازعات» فارغ التحصیل شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا