صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واردات خودروهای آمریکایی خط قرمز است

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر واردات خودروهای تولید آمریکا به کشور گفت: واردات خودروهای آمریکایی خط قرمز ما بوده و ممنوع است.
کد خبر: ۶۳۴۸۴۲
| |
2719 بازدید
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر واردات خودروهای تولید آمریکا به کشور گفت: واردات خودروهای آمریکایی خط قرمز ما بوده و ممنوع است.

به گزارش مهر به نقل از انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، میثم رضایی، گفت: بر اساس بخشنامه ای که از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده، وادات خودروهای آمریکایی حتی در برندهایی که اعمال مالکیت آنها خودروهای کره ای و ژاپنی است و در آمریکا تولید می شود، ممنوع است.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، با بیان اینکه انتشار این اخبار برای مشوش کردن بازار انجام می‌شود، تصریح کرد: امریکا برای ما خط قرمز بوده و خواهد بود و اگر برای ما محرز شود که شرکتی به واردات خودروهای تولید آمریکا حتی از طریق کمپانی‌های کره‌ای و ژاپنی اقدام کند، از طریق مراجع ذی‌صلاح پیگیری خواهد شد و موضوع به مقامات قضایی اطلاع داده می‌شود.

وی تصریح کرد: ورود خودروهای آمریکایی مغایر با مقررات قانونی کشور است و این شایعات تا زمان تعیین تکلیف وزارت صنعت، معدن و تجارت صحت ندارد.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، با تاکید براینکه همه ما سربازان رهبری معظم انقلاب بوده و از فرامین معظم‌له تبعیت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: ورود هر نوع کالایی که در کشور آمریکا تولید می‌شود، برای ما خط قرمز بوده و واردات آن ممنوع است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟