صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فرمانده ناجا: روز قدس را سياسي نکنيد

کد خبر: ۶۳۴۳۶
| |
15177 بازدید

«سرمايه» نوشت: با تقويت زمزمه احتمال شرکت فعال سبزها در راهپيمايي روز قدس، فرماندهي انتظامي کشور از مردم درخواست کرد روز قدس را سياسي نکنند.

به گزارش «ايسنا»، اسماعيل احمدي مقدم ديروز در جمع خبرنگاران در شهرستان سراوان گفت: «کساني که تلاش مي‌کنند، روز قدس را از هدف اصلي آن منحرف کنند، ماهيت خودشان را براي مردم افشا مي‌کنند.» وي افزود: «روز قدس متعلق به فلسطين است و نبايد از هدف اصلي آن خارج و به اهداف سياسي آلوده شود.»

احمدي مقدم ادامه داد: «قطعاً حوادث خاصي در اين روز روي نخواهد داد زيرا با افشاگري‌هايي که در زمينه علت شبهه تقلب انجام شده، امروز همه چيز براي مردم ايران روشن شده است.»
فرمانده نيروي انتظامي افزود: «همه مردم ايران بايد در روز قدس شرکت کرده و در محکوميت رژيم صهيونيستي شعار دهند و نبايد آن را به اهداف سياسي تبديل کنند.»

به دنبال لغو چندين مراسم مذهبي طي هفته‌هاي اخير، از جمله لغو مراسم احيا در مرقد مطهر امام خميني(ره)، حذف سخنرانان سنتي مراسم احيا در حرم حضرت معصومه، لغو مراسم سي امين سالگرد آيت‌الله طالقاني در حسينيه ارشاد و لغو سه مراسم افطار اصلاح‌طلبان، شايعاتي درباره حضور پررنگ سبزها در مراسم روز قدس شنيده مي‌شود.
معترضان به نتايج انتخابات، قبلاً چندين بار درخواست برگزاري تجمع و راهپيمايي اعتراضي کرده بودند اما هر بار با مخالفت وزارت کشور روبه‌رو شدند.

هواداران نامزدهاي اصلاح طلب در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري که اکثر آنها معتقد به نظام و قانون اساسي هستند، تاکنون تلاش داشته‌اند که همواره اعتراضات خود را پس از پايان انتخابات به صورت کاملاً مسالمت آميز همچون شرکت در راهپيمايي‌هاي آرام و بدون خشونت يا حضور در مراسم‌هاي داراي مجوز رسمي و قانوني همانند نماز جمعه در چارچوب قانون پيگيري کنند.

در تداوم چنين تفکري نيز بود که مهندس ميرحسين موسوي، در يازدهمين بيانيه خود پس از انتخابات رياست جمهوري خطاب به ملت ايران، ضمن تاکيد بر حفظ نظام در مقابل مطامع بيگانگان و دفاع از جمهوري اسلامي، اتخاذ رويکردي اجتماعي را ضروري دانسته و تاکيد کرد: «برخلاف آنچه دستگاه‌هاي تبليغاتي دولتي سعي در القاي آن دارند، اين ما هستيم که بازگشت اعتماد و آرامش به فضاي جامعه را خواهانيم و اين ما هستيم که از هر اقدام تندروانه و خشن امتناع مي‌کنيم. ما خواسته‌هايي بسيار روشن و منطقي داريم. ما حفظ جمهوري اسلامي را مي‌خواهيم و تقويت وحدت ملي و احياي هويت اخلاقي نظام و بازسازي اعتماد عمومي به عنوان اصلي ترين مولفه قدرت ساختار سياسي کشور جز با پذيرش حق حاکميت مردم و کسب رضايت نهايي آنان از نتايج اقدامات حکومت و شفافيت در تمامي اقدامات از طريق اطلاع رساني مستمر ممکن نيست. در نهضت سبزي که آغاز شده ما امر غيرمتعارف و نابهنگامي نمي‌خواهيم. آنچه ما مي‌خواهيم استيفاي حقوق از دست رفته ملت است.»

اين در حالي است که برخي به جاي مدارا با اين رويکرد مدني و مسالمت آميز که مي‌توانست در گذر زمان با پيگيري جدي اعتراضات به فروکش کردن کامل آن منجر شود، هر مراسمي را که ظن حضور جنبش سبز در آن مي‌رفت، لغو کرده‌اند.

پيش از اين نيز مهدي کروبي دبيرکل حزب اعتماد ملي و ديگر نامزد معترض دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در ديدار با شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات از مردم دعوت کرد هرچه باشکوه‌تر در مراسم روز قدس شرکت کنند.

وي همچنين در جمع اعضاي شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي تاکيد کرده بود: «در روز قدس نيز بار ديگر قدرت مردم را خواهيد ديد و متوجه مي‌شويد که مردم از چه فکر و انديشه‌اي حمايت مي‌کنند؛ زيرا مردم به قول شما خودشان مي‌فهمند و درباره آنچه روي داده است، داوري مي‌کنند.»

دوشنبه شب نيز کروبي در جريان ديدار با کارکنان روزنامه توقيف شده «اعتماد ملي» در پاسخ به سوالي درباره اينکه آيا در اين روز در ميان مردم حضور خواهد داشت، گفت: «روز قدس از ميراث‌هاي امام راحل در دفاع از مردم مبارز و مظلوم فلسطين است، مردمي که در شرايطي سخت براي آزادي سرزمين خود سال‌هاست مبارزه مي‌کنند و بنابراين مردم ما نيز هر ساله در روز قدس با حضور گسترده خود حمايتشان را از مبارزات آزادي خواهانه مردم فلسطين اعلام مي‌کنند و امسال نيز به مانند هر سال ما در کنار مردم حضور خواهيم داشت و از مردم دعوت مي‌کنيم که با حضور خود به حمايت از مردم مظلوم فلسطين بپردازنند.»
وي اعلام کرد: «حزب «اعتماد ملي» نيز در هفته آينده به مناسبت روز قدس بيانيه‌اي را صادر و از مردم دعوت مي‌کند که به مانند هميشه حضوري پرشکوه در راهپيمايي روز قدس داشته باشند.»

دبيرکل حزب اعتماد ملي پيش از اين نيز علاوه بر اعلام خبر حضور خود در مراسم روز قدس از حضور قطعي ميرحسين موسوي و سيد محمد خاتمي و ديگر چهره‌هاي اصلاح طلب در راهپيمايي اين روز خبر داده بود. همچنين در آخرين جمعه ماه رمضان، به گزارش روزنامه «کيهان» خطيب نماز جمعه تهران اکبر هاشمي رفسنجاني خواهد بود.

آخرين حضور اکبر هاشمي رفسنجاني به عنوان امام جمعه تهران به 26 تير ماه پس از حدود 50 روز غيبت باز مي‌گردد. در اين روز، حضور ميليوني جنبش سبز يک روز به ياد ماندني را در تاريخ برگزاري نماز جمعه تهران به جا گذاشت. با اين حال اين حضور مسالمت آميز که به صرف شرکت در فريضه عبادي ـ سياسي نماز جمعه بود، بازهم تحمل نشد و با درگيري‌ها پراکنده نيروهاي امنيتي و انتظامي با مردم و حتي پرتاب گاز اشک آور همراه شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
India
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
عجب حالا روزقدس از شبهای قدر و نماز عید فطر مقدستر شده!!! شاید هم فلسطینیان یکباره منتظران راستین حضرت مهدی شده اند و ما را عقب زده اند!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
خوبه خود روز قدس يك حركت سياسيه چه جوري مردم سياسيش نكنن؟ لابد پديده فرهنگي اجتماعي حساب ميشه ضمنا اين روز متعلق به همه مظلومان جهانه نه فقط مردم فلسطين
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
روز قدس وقتي شعار مرگ بر اسرائيل و امريكا مي دهيم ماهيت سياسي دارد . اين روز ،روز فرياد مستضعفين بر سر مستكبرين است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
تا جاییکه میدونم فلسفه وجود روز قدس سیاسی است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
روز قدس از اول انقلاب سیاسی بود ببخشید این چه حرفیه. راهپیمایی که یک کشور برای یک کشور دیگر راه بیندازد با دلایل سیاسی قبلاً سیاسی نبوده ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
فلسفه روز قدس سیاسیه ، مردم برای هواخوری نمیان که !
ناشناس
|
-
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
امام خميني : روز قدس روزي نيست كه فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفين با مستكبرين است
ناشناس
|
-
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
يكي به ايشان بگويد روزقدس ازاول هم سياسي بود
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
پس چیکارش کنیم؟!! احتمالا باید اقتصادی یا فرهنگی یا شاید ورزشی اش بکنیم!!!
ناشناس
|
Italy
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
روز قدس تنها متعلق به مردم فلسطين نيست بلكه متعلق به تمام مستضعفين جهان و در بند كشيده شدگان جهان است
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار