واکنش عبداللهی به درگیری در تمرین استقلال

کد خبر: ۶۳۳۳۹۶
| |
3132 بازدید
سرپرست تیم استقلال گفت:در تصمیمی که در تمرین گرفته شد قرار است لیدر خاطی در جمع بازیکنان و مربیان از مدیر اجرایی معذرت خواهی کند.

به گزارش تابناک ورزشی،نصرالله عبداللهی درباره اتفاق رخ داده در تمرین  امروز و درگیری لیدر با مدیر اجرایی اظهار داشت: واقعا حرکت بدی بود. ما این حرکت را محکوم می کنیم وقطعا با آن لیدر برخورد می کنیم.این لیدر باید بگوید اشتباه کردم.

وی افزود: من صحنه درگیری را ندیدم و اگر می دیدم قطعا ورود می کردم. در تصمیمی که در تمرین گرفته شد قرار است لیدر خاطی در جمع بازیکنان و مربیان از مدیر اجرایی معذرت خواهی کند. حتی منصوریان هم از این اتفاق ناراحت شد و با خدایی تماس گرفت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار