صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز طرح غنی سازی آرد در کشور

در این طرح استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در تهیه نان حذف می شود
کد خبر: ۶۳۲۷۸۱
| |
3154 بازدید
طرح غنی سازی آرد در کشور با هدف افزایش امنیت غذایی و استاندارد نان آغاز شد.  
 
به گزارش صدا و سیما ، مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت کشور امروز در گرگان  گفت: در این طرح، استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در تهیه نان حذف می شود.
 
خانم عبداللهی افزود: در این طرح؛ سبوس، اسیدفولیک و آهن به آرد افزوده خواهد شد.
وی همچنین افزودن ویتامین D به شیر مدرسه را از برنامه های این دفتر برشمرد و افزود: این طرح بزودی در 17 استان  اجرا می شود.
 
مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت کشور با اشاره به ممنوعیت ورود مواد غذایی بدون مجوز به  کشور  افزود:  وزارت بهداشت به هیچ محصول تراریخته  اجازه ورود نمی دهد مگر اینکه؛ در کشور مبدا مصرف و بدون عارضه بودن آن ثابت شده و شناسنامه دار باشد .
 
خانم عبداللهی همچنین به اجرای  طرح مداخله در 7 استان ازجمله گلستان اشاره کرد و گفت:  این طرح به عنوان مدل ملی، با هدف شناسایی خانوارهایی که به فقر غذایی دچار هستند اجرا می شود.
 
وی امروز برای شرکت در کارگاه امنیت غذایی به گلستان سفر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟