صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش طارمی به شایعه اختلاف با برانکو

کد خبر: ۶۳۲۵۹۲
| |
2939 بازدید

مهدی طارمی می‌گوید هیچ اختلافی بین او و برانکو وجود ندارد.
به گزارش تابناک ورزشی، مهدی طارمی بعد از تعویضش در دیدار پرسپولیس و نفت تهران با حالتی ناراحت روی نیمکت نشست. همین موضوع باعث ایجاد شایعاتی شد که وی با برانکو اختلاف دارد.
طارمی در این باره می‌گوید: بازیکنی که تعویض می‌شود قطعا ناراحت می‌شود چرا که در آن بازی یا بد بوده که به دلیل بد بودنش ناراحت است یا اینکه گل زده و دوست داشته باز هم در زمین بماند تا باز دوباره گلزنی کند. طبعا بازیکن در زمان تعویض ناراحت می‌شود و شما هیچ کجای دنیا بازیکنی نمی‌بینید که در زمان تعویض شدن قهقهه بزند! ناراحت بودن من به دلیل همین مسئله بود و ناراحت بودن در زمین تعویض به منزله مشکل من با سرمربی یا شخص دیگری نیست. یک بازیکن در بازی گل زده واضح است که از تعویضش ناراحت می‌شود اما همه ما می‌دانیم حق با برانکو است و اینطور نیست که از دست او ناراحت باشم. خود من هم نمی‌پذیرم که بازیکنی در زمان تعویض ناراحت شود. حتی دیدید روی نیمکت نشستم و هیچ حرکت اضافه‌ای انجام ندادم. اگر ناراحت بودم شاید کاری می‌کردم.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟