نجات پنج گردشگر تهرانی از جنگلهای آمل
کد خبر: ۶۳۱۹۱۱
| | 3030 بازدید
پنج گردشگر تهرانی که عصر پنجشنبه در جنگلهای «بلیران» در بخش «دشتسر» شهرستان آمل گم شده بودند سرانجام با کمک امدادگران نجات یافتند.
به گزارش ایران، «نیکزاد» رئیس جمعیت هلالاحمر آمل گفت: گم شدن این گردشگران را 2 خانواده تهرانی به مرکز پیام جمعیت هلالاحمر آمل اطلاع دادند، آنان در مسیر برگشت از جنگل «بلیران» راهشانرا گم کردند و در جنگل ناپدید شدند.
نیروهای امدادی جمعیت هلالاحمر پس از اعلام گزارش این واقعه به مسیرهای تردد گردشگران اعزام شدند و بههمراه مأموران آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری، بخشداری و نیروهای مردمی پس از حدود 2 ساعت جستوجو، سرانجام شب جمعه آنان را پیدا کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر آمل گفت: این پنج گردشگر عضو 2 خانواده تهرانی بودند که صبح پنجشنبه برای گردش به جنگل «بلیران» آمل رفتند و پس از طی مسافت طولانی در جنگل انبوه، مسیر بازگشت را گم کردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


