صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نفت خام برنت و WTI همچنان بیشتر از 50 دلار

هر بشکه نفت خام پایه آمریکا و برنت، بالاتر از 50 دلار قیمت گذاری شدند و هر بشکه نفت خام اوپک نیز با افزایش قیمت، معامله شد.
کد خبر: ۶۳۱۶۷۶
| |
3766 بازدید
به گزارش «تابناک اقتصادی» در بازار جهانی معاملات نفت خام، هر بشکه نفت خام پایه آمریکا WTI با قیمت 50 دلار و 29 سنت فروخته شد که این مبلغ در مقایسه با روز قبل، افزایش 18 سنتی را تجربه کرد. و هر بشکه نفت خام برنت نیز، با کاهش 9 سنت نسبت به روز گذشته با 51 دلار و 83 سنت قیمت گذاری شد. 

همچنین هر بشکه نفت خام اوپک در معاملات جهانی، با قیمت 48 دلار و 81 سنت فروخته شد که نسبت به روز قبل، افزایش 23 سنت را همراه داشت.

بنابر اعلام پایگاه خبری وزارت نفت، تولید ماه گذشته (سپتامبر) اوپک با وجود وعده ها در خصوص کاهش تولید، به بالاترین سطح در هشت ساله گذشته رسیده است.

همچنین شرکت های عمده معامله گر نفت در مورد ایجاد توازن مجدد در بازار تا اواسط سال آینده ٢٠١٧ تردید دارند. 

مقام های برخی از بزرگترین شرکت های تجارت نفت جهان در نشست رویترز در لندن گفتند که احتمال ایجاد توازن در بازار عرضه و تقاضای نفت خام تا میانه سال ٢٠١٧ بعید است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟