ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همسر پور حیدری:مردم برای منصور دعا کنند

کد خبر: ۶۳۱۵۳۲
| |
7302 بازدید
|
۱
همسر منصور پورحیدری گفت: می‌دانم مردم در این ایام برای همسرم دعا کرده‌اند، اما باز هم از همه التماس دعا داریم.

به گزارش خبرآنلاین فریده شجاعی،درباره وضعیت بیماری منصور پورحیدری اظهار داشت: به‌طور قطع نمی‌توانیم بگوییم که حال همسرم خوب است، چرا که شرایط ثابتی ندارد. در حال حاضر وضعیت عمومی ایشان خوب است، اما برخی مواقع نوسان قند خون، او را اذیت می‌کند. برخی مواقع نیز دچار تب و ضعف می‌شود.

وی در مورد اینکه پزشکان چه نظری می‌دهند، گفت: اگر شما متوجه شدید، به ما هم بگویید، چون پزشکان چیزی نمی‌گویند! آنها در حال درمان و تغییر داروها هستند. خوشبختانه همسرم دو روز است که به بخش منتقل شده است، اما همچنان باید تحت درمان باشد.

همسر پورحیدری خاطرنشان کرد: از همه مردم و مسئولانی که به عیادت پورحیدری آمدند، تشکر می‌کنیم. می‌دانم در این ایام برای ایشان دعا کرده‌اند، اما باز هم از همه آنها التماس دعا داریم.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
خداوند به ایشان و همه ی بیماران کشورم که دچار بیماری شده اند به حق این روزهای عزیز سلامتی دهد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات