صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عیادت قائم‌مقام وزارت‌بهداشت از خانواده دکتر صلحی

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت چهارشنبه شب با حضور در بیمارستانی که پدر، مادر و برادر دکتر صلحی بستری هستند از آنان عیادت کرد و در جریان روند درمان آنها قرار گرفت.
کد خبر: ۶۳۱۴۸۰
| |
4748 بازدید
قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت چهارشنبه شب با حضور در بیمارستانی که پدر، مادر و برادر دکتر صلحی بستری هستند از آنان عیادت کرد و در جریان روند درمان آنها قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در پی درگذشت همسر و مادربزرگ دکتر صلحی و تاکید وزیر بهداشت مبنی بر پیگیری موضوع تا حصول نتیجه، دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت به عنوان نماینده ویژه وزیر بهداشت و دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  به عیادت سایر اعضای خانواده دکتر صلحی رفتند.

حریرچی در حاشیه این عیادت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز از طریق مقامات استانی پی گیر این حادثه  است و دستگاههای امنیتی و قضایی استان نیز در حال بررسی موضوع هستند.

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت از همه به ویژه رسانه‌ها خواست از هر گونه گمانی زنی و قضاوت‌های شتابزده خودداری کنند تا دستگاه‌های امنیتی و قضایی ابعاد اصلی این حادثه را کشف کنند.

بر اساس اخبار منتشر شده اولیه، در پی مسمومیت غذایی خانواده دکتر صلحی، همسر و مادربزرگ وی جان خود را از دست دادند.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار