صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رييس ديوان محاسبات کشور در پيام

يكي از پيشكسوتان ورزش‌دوست استان، براي خريد سهام غالب باشگاه كه در اختيار شاكري بود، پيش‌قدم شده و طي چند روز آينده 75 درصد از سهام پيام به نام وي زده خواهد شد.
کد خبر: ۶۳۱۲۵
| |
1925 بازدید

روابط عمومي باشگاه پيام خراسان رضوي از ورود رييس ديوان محاسبات كشور به هيات ‌مديره اين باشگاه خبر داد.

به گزارش ايسنا، روابط عمومي باشگاه پيام طي اطلاعيه‌اي تصريح کرد: دکتر عبدالرضا رحماني‌فضلي موافقت خود را براي حضور در هيات ‌مديره باشگاه اعلام کرده و به زودي به جمع اعضا خواهد پيوست.

در اين اطلاعيه همچنين آمده است: ليست اعضاي هيات ‌مديره باشگاه در حال تكميل شدن است و بر همين اساس باشگاه همچنان در حال رايزني با ديگر چهره‌هاي برجسته ورزشي و غيرورزشي است تا همسوي اين افراد، پيام را به سوي موفقيت سوق دهيم.

در بخش ديگري از اين اطلاعيه، همچنين از پايان مراحل انتقال سهام سردار شاكري خبر داده شده و آمده است: يكي از پيشكسوتان ورزش‌دوست استان، براي خريد سهام غالب باشگاه كه در اختيار شاكري بود، پيش‌قدم شده و طي چند روز آينده 75 درصد از سهام پيام به نام وي زده خواهد شد.

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: پس از قرعه‌كشي مسابقات دسته اول جام آزادگان، نهايي شدن ليست بازيكنان و كادر فني و همچنين قطعي شدن انتقال سهام شاكري، براي اطلاع‌رساني دقيق به اصحاب رسانه و هواداران تيم، نشست خبري با حضور كادر فني و كادر مديريتي پيام برگزار خواهد شد.

روابط عمومي باشگاه در ادامه با اشاره به انتصاب استاندار جديد خراسان رضوي خاطرنشان کرد: دکتر صلاحي، استاندار جديد خراسان رضوي هيچ نسبت فاميلي با مديرعامل پيام ندارد، اما با وي همرزم بوده و به عنوان يک دوست رابطه نزديکي بين اين دو برقرار است و ما اميدواريم که استاندار جديد با تاکيد بر رشد ورزش استان کمک‌هاي مادي و معنوي خود را از تيم‌هاي ورزشي خراسان رضوي دريغ نکند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟