به او گفتم طلايي، دبير يا سوريان باش!
رسول دهقاننژاد 9 سال است كه حسن رحيمي را زيرنظر دارد و نقش زيادي در رسيدن اين كشتيگير به سطح اول كشتي ايران و تيم ملي داشته است.
مربي اختصاصي رحيمي در رابطه با ويژگيهاي مليپوش وزن 55 كيلوگرم كشتي آزاد ايران در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: رحيمي تازه 20 ساله شده و خيلي بايد كار كند اما، اين دليل نميشود كه در مسابقات جهاني تنها يك شركت كننده باشد. او تمام هدفش را بر اين گذاشته كه از مسابقات جهاني با مدال و آن هم خوش رنگترين مدال بازگردد. به رحيمي گفتهام كه مثل محمد طلايي، عليرضا دبير يا حميد سوريان باش كه در نخستين حضور خود در تيم ملي قهرمان جهان شدهاند.
دهقاننژاد همچنين گفت: ايرانيها به زيرگيري شهرت دارند و سبك كشتي گرفتن رحيمي اين ويژگي كشتي ايراني را دارد. او به خوبي از هر دو پاي حريف زير ميگيرد و كشتيگيري فني است. در همين مسابقهي انتخابي با عباس دباغي، او يك بار از پاي موافق و يك بار از پاي مخالف زير گرفت كه اين توانايي رحيمي را نشان ميدهد.
وي در پايان ابراز داشت: مهمتر از تواناييهاي فني، انگيزهي بسيار بالاي رحيمي اهميت زيادي دارد. خيليها اعتقاد داشتند كه رحيمي را به خاطر قهرماني در مسابقات كشوري، انتخابي تيم ملي و مدال طلاي جوانان جهان، كادر فني ميتواند بدون مسابقه با دباغي او را مليپوش كنند اما، انتخابي مجدد و پيروزي بر دباغي اعتماد به نفس او را بالا برد و به نوعي آرامش رسيد كه از همه بهتر است.


