سه شنبه هفتم محرم الحرام سال ۶۱ هجری قمری
در این روز عبیدالله بن زیاد نامه اى به عمربن سعد فرستاد و به او دستور داد تا با سپاهیان خود بین امام حسین و اصحابش و آب فرات فاصله ایجاد کرده و اجازه نوشیدن حتى قطرهاى آب را به امام ندهد.
کد خبر: ۶۳۰۵۸۴
| | 11717 بازدید
در این روز عبیدالله بن زیاد نامه اى به عمربن سعد فرستاد و به او دستور داد تا با سپاهیان خود بین امام حسین و اصحابش و آب فرات فاصله ایجاد کرده و اجازه نوشیدن حتى قطرهاى آب را به امام ندهد.
عمربن سعد نیز فوراً عمر بن حجاج را با پانصد سوار در کنار شریعه فرات مستقر کرد و مانع دسترسى امام و یارانش به آب شد، و این رفتار غیر انسانى سه روز قبل از شهادت امام حسین علیهالسلام صورت گرفت. در این هنگام مردى به نام عبدالله بن حصین ازدى فریاد برداشت که: اى حسین! این آب را دیگر بسان رنگ آسمان نخواهى دید! به خدا سوگند که قطره اى از آن را نخواهى آشامید تا از عطش جان دهى!
امام حسین علیهالسلام فرمود: خدایا او را از تشنگى بکش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار مده!
حمید بن مسلم مى گوید: به خدا سوگند که پس از این گفتگو به دیدار او رفتم در حالى که بیمار بود، قسم به آن خدایى که جز او پروردگارى نیست، دیدم که عبدالله بن حصین آنقدر آب مى آشامید تا شکمش بالا مى آمد، و آن را بالا مىآورد! و باز فریاد مىزد: العطش! باز آب مى خورد تا شکمش آماس مى کرد ولى سیراب نمىشد! و چنین بود تا جان داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


