اسائه ادب به اهل بیت (ع)، این بار در کویت
"فرج الخضیر" مدیر یک موسسه شیعه در کویت اعلام کرد: با وجود دستور امیر کویت مبنی بر دامن نزدن به اختلافات طایفه ای، این کانال کویتی اقدام به اسائه ادب به ساحت خاندان نبی اکرم اسلام نموده و ما از این کانال شکایت خواهیم کرد.
کد خبر: ۶۲۹۶۳
| | 9443 بازدید
یک کانال تلویزیونی کویتی موضوع مظلومیت و عصمت حضرت زهرا سلام الله علیها را بی اساس خواند و این امر خشم شیعیان کویت را برانگیخت.
به گزارش "تابناک"، "فرج الخضیر" مدیر یک موسسه شیعه در کویت اعلام کرد: با وجود دستور امیر کویت مبنی بر دامن نزدن به اختلافات طایفه ای، این کانال کویتی اقدام به اسائه ادب به ساحت خاندان نبی اکرم اسلام نموده و ما از این کانال شکایت خواهیم کرد.
این مقام شیعه کویتی افزود: اگر این کانال از شیعیان رسما عذرخواهی نکند و عوامل این برنامه را مجازات نکند، اقدامات شدیدتری را انجام می دهیم.
"فیصل الدوسان " از نمایندگان مجلس کویت نیز گفت: مخالفت کنندگان با دستور امیر باید تبعات این کار خود را تحمل کنند و کشور را از درگیر کردن با آتش فرقه گرایی و اختلافات پرهیز دهند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


