میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماهي فروش النگوهاي پيرزن را در دستانش بريد

کد خبر: ۶۲۹۵۲۱
| |
4186 بازدید
سارقاني كه چندي پيش به خانه پيرزني تنها در فرمانيه رفتند و اموال او را سرقت كردند، دستگير شدند.

به گزارش اعتماد، آنها پيش از ظهر ديروز به همراه اين پيرزن كه تنها شاكي پرونده بود، در شعبه پنجم دادسراي ناحيه ٣٤ تهران حاضر شدند. 

اين پيرزن هشتاد و دو ساله درباره جزييات روز سرقت به «علي وسيله‌ ايرد موسي» بازپرس پرونده گفت: « من در آپارتماني در فرمانيه زندگي مي‌كنم. چهار سال پيش شوهرم فوت كرد و از آن به بعد به تنهايي در خانه‌ام سكونت دارم. روز حادثه ساعت ١٠ صبح من در خانه نشسته بودم و مشغول خواندن قرآن بودم كه ناگهان صدايي را شنيدم. مرتبه اولي كه صدا آمد اهميت ندادم و گفتم شايد خيال و گمان باشد. اما چند لحظه نگذشته بود كه صداها بيشتر و بيشتر شد. ناگهان ديدم سه مرد جوان در خانه‌ام را شكستند و وارد شدند. اول از همه سيم تلفن را كشيدند و بعد چاقو را زير گلويم گذاشتند. آنها از من خواستند كه سروصدا نكنم و فرياد نزنم. در سكوت خانه النگوهايم را از دستم قيچي كردند و تمام خانه را گشتند. من را تهديد كردند كه اگر حرف بزنم يا صدايي از من بيرون بيايد من را مي‌كشند. من كه هيچ كاري نمي‌توانستم انجام دهم فقط آن سه نفر را تماشا مي‌كردم و هر كاري كه مي‌گفتند را انجام مي‌دادم. آنها ٢٧٠٠ دلار، مقداري پول نقد، ساعت طلا، انگشتر برليان گرانقيمت و وسايل ديگري را از خانه‌ام سرقت كردند و وقتي كارشان تمام شد تهديد كردند كه پليس را در جريان اين سرقت قرار ندهم، آنها حتي صندوق صدقات داخل خانه را دزديدند. البته يكي از اين سارقان را مي‌شناختم. او ماهي‌فروشي است كه حدود يكسال از او ماهي مي‌خريدم. » 

پس از اظهارات پيرزن، ماهي‌فروش سارق در اعترافاتش به بازپرس گفت: «در فرمانيه ماهي‌فروشي داشتم و اين پيرزن هر از چندگاهي از من ماهي مي‌خريد. من كه فهميده بودم او تنها زندگي مي‌كند، خانه‌اش را پيدا كردم، پس از آن نيز وسوسه شدم و نقشه سرقت از خانه پيرزن را طراحي كردم. بعد با دوستانم به خانه پيرزن رفتيم و از ديوار حياط وارد آپارتمان شديم. پس از آن با استفاده از ديلم در منزل پيرزن را شكستيم و وارد خانه شديم، آنجا او را تهديد به مرگ كرديم و وسايل گرانقيمت و مقداري از پول را به سرقت برديم، پس از سرقت نيز طلاجات و دلارهاي سرقتي را فروختيم. »

 دو همدست ديگر ماهي‌فروش سارق نيز اظهارات او را تاييد كردند و سرانجام به دستور بازپرس پرونده براي ادامه تحقيقات در اختيار ماموران اداره آگاهي قرار گرفتند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار