سرقت عجیب از یک بازیکن ایرانی

مدافع تیم فوتبال خونه به خونه با یک دردسر بزرگ مواجه شده و سارقان اینترنتی مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان از این بازیکن دزدیده‌اند.
کد خبر: ۶۲۹۱۳۷
| |
3836 بازدید
|
۱
مدتی پیش یک سارق اینترنتی در تماسی که با نظامی‌پور داشت به او گفت که به‌دلیل خو‌ش‌حسابی در پرداخت قبض تلفن همراه، برنده یک سفر زیارتی به کربلا شده و باید شماره کارت بدهد تا مبلغ نقدی این جایزه به حساب او واریز شود. این سارق حرفه‌ای، از نظامی‌پور می‌خواهد که مقابل دستگاه خودپرداز برود و از موجودی حسابش پرینت بگیرد.

به گزارش تابناک ورزشی، نظامی‌پور که عابر بانک خودش را به همراه نداشت، از دوستش عابربانک می‌گیرد و مقابل باجه خودپرداز می‌رود به این امید که پول این سفر زیارتی به حسابش واریز خواهد شد. سارق اینترنتی با ترفند خاصی اطلاعات لازم از جمله شماره تراکنش و موجودی آن کارت را از نظامی‌پور به شکلی حرفه‌ای می‌گیرد و بعد از چند ثانیه، پیامکی روی تلفن همراه دوست نظامی‌پور نمایش داده می‌شود که مبلغ 110 میلیون تومان از حساب او برداشت شده است.

مدافع فعلی باشگاه خونه به خونه مدتی است که درگیر این پرونده است و به‌صورت رسمی شکایت خود را به مراجع قضایی ارائه داده است. در حال حاضر حسابی که این 110 میلیون به آن واریز شده است با دستور دادگاه مسدود شده و جالب اینجا است که هنوز هویت صاحب این حساب که پول به آن وریز شده است مشخص نیست. این در حالی است که فرد کلاه‌بردار حدود سی میلیون تومان از این مبلغ را خرید کرده است. نظامی‌پور در صدد است تا پول باقیمانده از حسابی که مسدود شده را پس بگیرد و در حال حاضر در حال گذراندن مراحل قانونی این پرونده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
مگر حسابهای بدونه کد ملی مسدود نشد؟
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت