ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آغاز مانور دریایی عربستان در خلیج فارس و دریای عمان

عربستان مانوری دریایی را در دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس آغاز کرد.
کد خبر: ۶۲۸۸۶۲
| |
5395 بازدید

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، عربستان اعلام کرد که بزرگترین مانور دریایی این کشور را تحت عنوان «سپر خلیج» در خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز آغاز کرده است.

در این مانور واحد هایی از نیروی دریایی پادشاهی از ناوگان شرقی مشارکت دارند که شامل کشتی‌های پادشاهی، قایق‌های تند رو، هواپیماهای نیروی دریایی، تفنگ داران دریای و نیروهای اطلاعات دریایی عربستان می‌شود.

ماجد القحطانی فرمانده این مانور اعلام کرد که مانور «سپر خلیج» از بزرگترین مانورهایی است که عربستان در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز انجام می‌دهد.

وی افزود که این مانور شامل تمامی عملیات‌های دریایی می‌شود که در برگیرنده، نبرد هوایی، سطحی و زیر سطحی، جنگ الکترونیک، مین روبی، پیاده کردن تفنگ داران در ساحل و تیراندازی با گلوله جنگی است.

القحطانی گفت: این مانور در راستای طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی از پیش طراحی شده انجام می‌شود. هدف این مانور بالابردن توان نبرد و کار حرفه‌ای در بین تمامی واحدهای نیروی دریایی است و برای حمایت از منافع دریایی عربستان انجام می‌گیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟