ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل:

سوریه 2 پایتخت دارد که یکی «حلب» است

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اعلام کرد که همه کشورهای جهان یک پایتخت دارند، اما سوریه 2 پایتخت دارد که آن دو «دمشق» و «حلب» هستند.
کد خبر: ۶۲۶۰۹۷
| |
4408 بازدید
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اعلام کرد که همه کشورهای جهان یک پایتخت دارند، اما سوریه 2 پایتخت دارد که آن دو «دمشق» و «حلب» هستند.

به گزارش فارس، «بشار جعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل که یکشنبه شب به دعوت کشورهای انگلیس، آمریکا و فرانسه برگزار شده است، سخنرانی کرد.

 وی گفت: کشورهایی که نشست امروز شورای امنیت را برگزار کردند، تلاش 13 کشور  برای صدور بیانیه ریاستی که تروریسم در سوریه را محکوم می‏کند، ناکام گذاشتند.

جعفری افزود: به همگان این اطمینان را می دهم که دولت سوریه حل را به صورت کامل بازپس خواهد گرفت.

نماینده سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که ارتش سوریه از همه ساکنان حلب خواست تا از گروه های مسلح دروی کنند و همه تدابیر لازم را برای خروج شهروندان فراهم کرده است.

وی تاکید کرد که اگر همه کشورهای جهان از شهرهای بزرگ خود دست بردارند، دولت سوریه یک وجب از خاک خود را از دست نمی دهد.

بشار جعفری تصریح کرد: اطلاعاتی به دست ما رسیده است که نشان می دهد تروریست های احرار الشام قصد دارند با مواد سمی به مردم سوریه با هدف اتهام‎زنی علیه ارتش سوریه حمله کنند.

وی گفت: مواد سمی در مخفیگاهی در سراقب واقع در شمال سوریه که دو متخصص آمریکایی از آن بازدید کردند، موجود است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟