دختر کوهنورد در منطقه امامزاده داود ناپدید شد
روز جمعه 2 مهرماه امسال یک تیم کوهنوردی 6 نفره از استان تهران برای صعود به منطقه امامزاده داود و روستای «رندان» شروع به حرکت کردند که در حین صعود یکی از کوهنوردان به دلیل ضعف و خستگی از صعود جا می ماند
دختر کوهنورد که کمی از گروه صعود جا مانده بود به طرز عجیبی ناپدید شد و جستجوی های امدادی برای پیدا کردن این دختر جوان ادامه دارد.
به گزارش رکنا، روز جمعه 2 مهرماه امسال یک تیم کوهنوردی 6 نفره از استان تهران برای صعود به منطقه امامزاده داود و روستای «رندان» شروع به حرکت کردند که در حین صعود یکی از کوهنوردان به دلیل ضعف و خستگی از صعود جا می ماند و سایر اعضاء گروه به صعود خود ادامه دادند.
در ادامه پس از مدتی کوهنورد جا مانده از گروه به تنهایی مسیرش ادامه می دهد، ولی پس از چند ساعت این کوهنورد جوان ناپدید می شود.

بدین ترتیب خیلی زود نیروهای امداد و نجات آتش نشانی تیمی جهت جستجوی این کوهنورد جوان که مونا الماسی نام دارد تشکیل شده و عملیات جست وجو کلید زده می شود.
بررسی ها برای شناسایی و پیدا کردن دختر جوان تا نیمه های صبح امروز- شنبه – ادامه داشته اما اثری از کوهنورد مفقود شده به دست نیامده است.
در ادامه صبح امروز نیز تیمی های کمکی هلال احمر و آتش نشانان وچند گروه کوهنورد همراه با سگ های جستجوگر هلال به محل ناپدید شدن کوهنورد گمشده اعزام شدند و ردیابی های فنی برای نجات مونا الماسی ادامه دارد.
بنا بر گزارش های انجمن پزشکی کوهستان ایران تا لحظه مخابره خبر اثری از کوهنورد مفقود شده بدست نیامده و جستجو ها همچنان ادامه دارد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
1- این 5 نفر رو به جرم شراکت در قتل باید بازداشت کرد
2- احتمال دارد جوانان دیگری به خاطر نیاز حنسی این بنده خدا رو یه بلایی سرش آورده باشند
3- احتمال سقوط این فرد خیلی کم است .
4- منطقه رو بهتر بگردید
5- کار گروهی در ایران نتیجه اش می شود این !!!!!!!1111
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
فکرت خرابه هااااااااااا
پاسخ ها
hr.a
| ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟



