میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
دستاوردی دیگر برای نیروهای داوطلب مردمی و امنیتی عراق؛

«الشرقاط» در استان صلاح الدین آزاد شد

فرماندهی عملیات مشترک عراق از آزادسازی کامل شهرستان الشرقاط از چنگ داعش طی عملیاتی منحصر به فرد و برق آسا خبر داد.
کد خبر: ۶۲۵۲۴۵
| |
3286 بازدید
فرماندهی عملیات مشترک عراق از آزادسازی کامل شهرستان الشرقاط از چنگ داعش طی عملیاتی منحصر به فرد و برق آسا خبر داد.

به گزارش تسنیم به نقل از الفرات نیوز، یحیی رسول الزبیدی فرماندهی عملیات مشترک عراق در بیانیه ای اعلام کرد که شهرستان الشرقاط به طور کامل از لوث تروریسم آزاد شد.

وی افزود: آزادسازی الشرقاط پیروزی جدیدی است که با نظارت فرماندهی کل نیروهای مسلح و با برنامه ریزی و هماهنگی فرماندهی عملیات مشترک محقق شد.

الزبیدی گفت: عملیات آزادسازی الشرقاط به فرماندهی جمعه عناد فرمانده عملیات صلاح الدین و با مشارکت یگانهای ارتش عراق، و نیروهای داوطلب مردمی آغاز شد و این نیروها با برخورداری از پشتیبانی هوایی جنگنده های ارتش و ائتلاف بین المللی طی 72 ساعت موفق شدند الشرقاط را به طور کامل آزاد و پرچم عراق را برفراز ساختمانهای دولتی آن به اهتزاز در بیاورند.

وی افزود که در این عملیات منحصر به فرد و برق آسا، خسارات سنگینی به داعش وارد شد.

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، بامداد روز سه شنبه گذشته آغاز عملیات نظامی برای بازپس‌گیری الشرقاط از اشغال گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.

الشرقاط در مسافت 100 کیلومتری جنوب «موصل» پایگاه داعش واقع است.

گفته می‌‌شود این شهر، که در حاشیه رود دجله قرار داد و توسط نیروهای عراقی و «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) محاصره شده است، ده‌ها هزار جمعیت دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت