صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شمخانی: پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ما همیشه ملت صلح طلبی بوده و هستیم، تصریح کرد: اما این به معنای ظلم پذیری نیست و پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد.
کد خبر: ۶۲۴۶۸۷
| |
2825 بازدید
 دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ما همیشه ملت صلح طلبی بوده و هستیم، تصریح کرد: اما این به معنای ظلم پذیری نیست و پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد.

به گزارش ایرنا، علی شمخانی عصر سه شنبه این مطلب را همزمان با عید سعید غدیر خم و در جریان بازدید از نمایشگاه هنر برای صلح که در خانه هنرمندان ایران برپاشده است، اعلام کرد.
وی افزود، باید اهالی فرهنگ و هنر با استفاده از ابزارهای مختلف و ظرفیت های این حوزه موضوع مهم صلح پذیر بودن و عدم ظلم پذیری ملت ایران را در آثار خود مورد توجه و اهتمام قرار دهند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور پس از رونمایی و اجرای ارکستر و گروه کر خانه هنرمندان ایران از دو نمایشگاه هنر برای صلح و نمایشگاه آثار هنرمندان جانباز و ایثارگر در خانه هنرمندان ایران بازدید کرد.

شمخانی تاکید کرد: ما هیچ گاه قصد تجاوز نداشته ایم اما پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد، این مهم در بخش فرهنگی و هنری بر عهده هنرمندان است. به گفته دبیر شورای عالی امنیت ملی جنگ خوب نیست ولی دفاع کردن در هر حالی نیاز است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟