صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرات مجدد حامیان صدر در بغداد علیه فساد اداری

حامیان رهبر جریان صدر عراق بار دیگر با تجمع در بغداد انجام اصلاحات و مبارزه با فساد را خواستار شدند.
کد خبر: ۶۲۳۶۳۹
| |
3842 بازدید

حامیان رهبر جریان صدر عراق بار دیگر با تجمع در بغداد انجام اصلاحات و مبارزه با فساد را خواستار شدند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه رای الیوم، هزاران تن از حامیان مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق روز جمعه با تجمع در بغداد بار دیگر اجرای اصلاحاتی که مانع از گسترش فساد در کشور شود را خواستار شدند.

حامیان صدر طبقه سیاسی عراق را مبتلا به فساد و پارتی بازی‌ و قصور در ارائه خدمات عمومی به مردم و اقدام حزبی در توزیع سمت‌ها براساس سهمیه‌بندی‌های سیاسی و طایفه‌ای متهم می‌کنند.

حامیان جریان صدر عراق از ابتدای سال جاری میلادی راهپیمایی‌های هفتگی را در اعلام مخالفت با این سیاست برگزار کرده‌اند.

یکی از معترضان در این تجمع گفت: دولت جدی نیست برخی مسائل را تغییر داده‌اند اما چهره‌های بزرگ فساد همچنان در سمت‌های خود باقی مانده‌اند. باید همه این اشخاص بیرون شوند.

این تظاهرات با حضور نیروهای امنیتی برگزار شد.

در تابستان 2015 هزاران عراقی با تظاهرات در خیابان‌ها پایان یافتن فساد و بهبود خدمات عمومی را خواستار شدند.

حیدر العبادی، نخست وزیر عراق وعده داد اصلاحات در کشور اجرا شود همین امر موجب کاهش شدت تظاهرات شد اما دوباره با آغاز سال 2016 و فراخوان مقتدی صدر از سر گرفته شد.

حامیان صدر دوباره توانستند به منطقه الخضرا در بغداد یورش ببرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟