نشست اوباما با اعضای تیم امنیت ملی درباره سوریه

رئیس جمهور آمریکا در جریان نشستی با اعضای تیم امنیت ملی خود، دولت سوریه را به مانع تراشی در ارسال کمک های بشردوستانه به این کشور متهم کرد.
کد خبر: ۶۲۳۵۸۱
| |
2516 بازدید
کاخ سفید در بیانیه ای، بامداد شنبه اعلام کرد باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در نشستی با اعضای تیم امنیت ملی خود درباره آتش بس سوریه و شکست داعش در عراق گفت و گو کرد.

به گزارش فارس، طبق بیانیه کاخ سفید، اعضای شورای امنیت ملی آمریکا در این نشست اوباما را در جریان بازپس گیری بیش از 50 درصد اراضی تحت اشغال داعش توسط نیروهای ارتش عراق قرار دادند.

این بیانیه همچنین حاکی است اوباما در جریان این نشست دولت سوریه را به مانع تراشی در ارسال کمک های بشردوستانه به متهم کرده است.

دولت سوریه پیش از این خواسته بود تمامی کمک های بشردوستانه به سوریه با هماهنگی دمشق و سازمان ملل انجام شوند.

در بیانیه کاخ سفید آمده است: «اوباما در نشست با دستیارانش در زمینه امنیت ملی تأکید کرد که آمریکا تا زمانی که شاهد هفت روز کاهش خشونت و تداوم دسترسی بشردوستانه نباشد، وارد گامهای بعدی مورد توافق با روسیه نخواهد شد.»
 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی