صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محکومیت دروازه بان پیشین تیم ملی سوئد

پلیس در ماه مه پس از اینکه به هدمن مشکوک شد، در اتومبیل وی مواد نیروزا را پیدا کرد. وی در گفتگو با روزنامه "اکسپرسن" سوئد گفت این مواد برای او جنبه ویتامین داشته است.
کد خبر: ۶۲۳۵۳
| |
1910 بازدید

ماگنوس هدمن، دروازه بان پیشین تیم ملی فوتبال سوئد، به استفاده از مواد نیروزا محکوم شد.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دروازه بان پیشین تیم های باشگاهی کاونتری، سلتیک و چلسی به دلیل استفاده از مواد ممنوعه آنابولیک استروئید به میزان 5400 کرون سوییس (825 دلار) جریمه شده است. استفاده از آنابولیک استروئید در سوئد جز مصارف پزشکی، منع قانونی دارد.

برپایه این گزارش، پلیس در ماه مه پس از اینکه به هدمن مشکوک شد، در اتومبیل وی مواد نیروزا را پیدا کرد. وی در گفتگو با روزنامه "اکسپرسن" سوئد گفت این مواد برای او جنبه ویتامین داشته است.

هدمن حدفاصل سال های 1994 تا 2002 برای تیم ملی سوئد 58 بار به میدان رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟