صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار ظریف برای توجه جدی‌تر به پیامدهای افراط‌گرایی

کد خبر: ۶۲۳۴۰۱
| |
2191 بازدید

وزیر امور خارجه کشورمان، به‌عنوان اولین سخنران اجلاس وزرای خارجه جنبش عدم تعهد در ونزوئلا، ضمن تبریک به دولت و ملت ونزوئلا بمناسبت ریاست جدید این سازمان، از میزبانی گرم و خوب آن کشور تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف گفت: اجلاس جنبش عدم تعهد فرصت خوبی را برای اعضا جهت بحث و بررسی چالش‌های فرارو بویژه در این مقطع حساس فراهم می‌کند. بر همین اساس عنوان خوب و مناسبی برای این نشست تحت عنوان «صلح، حاکمیت و همبستگی برای توسعه» انتخاب شده است؛ موضوعی که جنبش برای تأمین آن از ابتدای تشکیل از دهه ١٩٥٠ شکل گرفته است.

وی تاکید کرد: امروز  مداخله در امور داخلی کشورها، اشغال و افراط‌گرایی تهدیدات بی‌سابقه‌ای را نه‌تنها متوجه صلح، امنیت و توسعه جهانی کرده بلکه متاسفانه همبستگی اعضای عدم تعهد را نیز در معرض تهدید قرار داده است.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: در این شرایط دشوار و چالش‌برانگیز، خویشتن‌داری و پایبندی کامل به حقوق، مقررات و هنجارهای بین‌المللی و اصول منشور ملل متحد امری ضروری است.

وی تصریح کرد: افراط‌گرایی خشونت‌بار و تروریسم، به همراه پیامدهای ناگوار آن از جمله درگیری‌های رو به تزاید و بحران‌های انسانی ناشی از آن در زمره تهدیدات بسیار جدی است که توجه جدی‌تر ما در جنبش عدم تعهد را می‌طلبد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟