صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«سعد الحریری»: ایران شریک مستقیم تروریسم است

رئیس جریان «المستقبل» لبنان اعلام کرد که «جنگ سیاسی و رسانه‎ای ایران علیه عربستان امنیت منطقه را تهدید را می‎کند.»
کد خبر: ۶۲۳۳۲۲
| |
3721 بازدید

به گزارش فارس به نقل از شبکه «ال بی سی»، سعد الحریری رئیس جریان المستقبل لبنان، مواضع ضد سعودی اخیر مقامات ایرانی را «خطرناک» توصیف کرد و گفت: «چنین مواضعی منجر به ایجاد فتنه و تهدید امنیت در منطقه می شود.»

وی با اشاره به انتشار یادداشت وزیر امور خارجه ایران در روزنامه «نیویورک تایمز» افزود: «ظریف با استفاده از رسانه آمریکایی، دولت و ملت آمریکا را علیه عربستان می شوراند و از منابر شیطان بزرگ از دید مسئولان ایرانی برای ارائه نظرات شیطانی استفاده شده است.»

سعد الحریری در صفحه توئیتر خود نوشت: ایران کشوری است که بیشترین اقدامات خرابکارانه را در کشورهای عربی از لبنان گرفته تا سوریه، عراق و یمن انجام می دهد و در هریک از کشور سپاه پاسداران نفوذ دارد.

وی گفت: «ایران شریک مستقیم تروریسم جهت گسترش آن در جهان اسلام است و می شود این حقایق را در کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و سوریه یافت.»

نخست وزیر اسبق لبنان تاکید کرد که « کسی که مسئول آوارگی ملت سوریه، تقسیم عراق، از بین بردن وحدت یمن و فراری دادن متهمان ترور رفیق حریری است، حق اتهام زنی علیه عربستان و تاریخ روشن آن را ندارد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟