صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرود جنگنده‌های عراقی در پایگاه عین الاسد بعد از 13 سال

5 فروند جنگنده عراقی برای نخستین بار بعد از 13 سال در پایگاه عین الاسد که مخصوص جنگنده‌های آمریکایی به شمار می‌آید مستقر شدند.
کد خبر: ۶۲۳۲۹۰
| |
4017 بازدید

5 فروند جنگنده عراقی برای نخستین بار بعد از 13 سال در پایگاه عین الاسد که مخصوص جنگنده‌های آمریکایی به شمار می‌آید مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت صوت العراق، یک منبع نظامی در استان الانبار عنوان داشت: 5 فروند جنگنده عراقی از نوع سوخوی وابسته به نیروی هوایی این کشور برای نخستین بار بعد از 13 سال در پایگاه هوایی عین الاسد واقع در منطقه البغدادی مستقر شدند.

وی در ادامه افزود: این جنگنده ها در عملیات آزاد سازی جزایر الرمادی و هیت و البغدادی از دست داعش مشارکت می کنند.

پایگاه هوایی عین الاسد از پایگاه های هوایی نظامی در استان الانبار به شمار می‌آید که برای فرود جنگنده ها و هلی کوپترهای آمریکایی در نظر گرفته شده و از 13 سال قبل تاکنون هیچ جنگنده عراقی در این پایگاه مستقر نشده بود.این مساله بیانگر افزایش قدرت نظامی نیروهای عراقی به شمار می‌آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟