صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
لاریجانی:

ایران از هر گفت‌وگویی از موضع برابر استقبال می‌کند

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که اهل تعامل و گفت‌وگوست. ما خواهان گفت‌وگو از موضع برابر و بر سر موضوعات مهم، جدی و تاثیرگذار هستیم.
کد خبر: ۶۲۳۲۱۹
| |
3379 بازدید

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که اهل تعامل و گفت‌وگوست. ما خواهان گفت‌وگو از موضع برابر و بر سر موضوعات مهم، جدی و تاثیرگذار هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد حقوق بشر، محمدجواد لاریجانی در دیدار با وزیر امور خارجه ایتالیا که در حاشیه سومین دور از گفتگوهای حقوق بشری ایران و ایتالیا صورت گرفت، با تاکید بر اینکه رمز موفقیت گفت‌وگوهای حقوق بشری و قضایی ایران و ایتالیا به دور از بودن آنها از تعصب و پیش‌داوری بوده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده که اهل تعامل و گفت‌وگو است. ما خواهان گفتگو از موضع برابر و بر سر موضوعات مهم، جدی و تاثیرگذار هستیم.

جواد لاریجانی با تاکید بر اینکه تعامل حقوق بشری دو کشور تاکنون بسیار مفید و موثر بوده است گفت: این گفت‌وگوها می تواند به مدلی برای تعامل با سایر کشورها تبدیل شود که به جای محکوم کردن یکدیگر با هم گفت‌وگو کرده و مباحث مورد نظر و حتی اختلاف با هم را بررسی کنیم.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه با تاکید بر اینکه مبارزه جدی با مواد مخدرو تروریسم به عزم جدی جهانی نیاز دارد گفت: جمهوری اسلامی ایران سی و هفت سال است که با جدیت و به صورت قاطع و شفاف هم با مواد مخدر و هم با تروریسم مبارزه کرده و به خوبی نشان داده است که در هر دو حوزه موفق بوده است.

لاریجانی گفت: در حالی که دور تا دور ایران را از یکسو گروه های تروریستی خطرناک و از سوی دیگر کارخانه تولید و توزیع مواد مخدر فرا گرفته است ایران یکی از امن ترین کشورهای دنیا است.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: یکی از ویژگی های مهم مبارزه جمهوری اسلامی ایران با تروریسم در همه این سالها این بوده است که ما به تروریسم خوب و بد اعتقاد نداشته ایم و با همه اشکال آن مبارزه کرده ایم.

وی راه اصلی مبارزه با تروریسم را عزمی جهانی توام با صداقت کشورهای غربی خصوصا آمریکا دانست و گفت: آمریکایی ها تروریست ها را به خوب و بد تقسیم می کنند و ما این روش را قبول نداریم و معتقدیم مادامی که با همه اشکال تروریسم مبارزه نشود نمی توان به موفقیت دست یافت.

 لاریجانی ضمن تاکید بر توسعه همکاری های دو کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر و تروریسم گفت: توسعه همکاری ها میان دو کشور در هر دو زمینه مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، منافع راهبردی دو طرف را تامین خواهد کرد.

دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه با اشاره به تحولات سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران از روز اول این بحران تاکید کرد که روی خوش نشان دادن به گروه‌های تروریستی پیامدهای شوم و ناگواری دارد و امروز همه به این موضوع اذعان کرده اند که با وجود داعش و سایر گروه‌های تروریستی دموکراسی به این کشور نخواهد آمد.

لاریجانی با بیان اینکه هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص آینده سیاسی سوریه باید توسط مردم این کشور اتخاذ شود، گفت: سیاست ایران در سوریه بر سه محور دموکراسی، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه استوار است و در همه مذاکرات این سه اصل باید مد نظر قرار گیرد.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه در پایان ابراز امیدوار کرد که ایتالیا بتواند در فضا و فرصت به‌وجود آمده پس از برجام جایگاه گذشته خود را در روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران بدست آورد.

در ادامه پائولو جیانتلونی روابط دو کشور را بسیار کهن و باارزش توصیف کرد و گفت: برگزاری این گفت‌وگوها نشانه روشنی از روابط در همه زمینه‌ها است.

وی با تاکید بر اهمیت این گفت‌وگوها برای طرف ایتالیایی و سایر کشورهای اروپایی گفت: این مسیر خوبی است و حتما باید دو کشورآن را ادامه دهند.

وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: ایتالیا و در مجموع همه کشورهای اتحادیه اروپا عزم و اراده‌ای جدی برای اجرای برجام دارند.

جیانتلونی با اشاره به سفر مقامات عالی دو کشور گفت: ایران و ایتالیا از دیرباز روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشته اند که این روابط در سال‌های پس از انقلاب بسیار تقویت شده و امیدوارم در فرصت و شرایطی که پس از توافق هسته‌ای بدست آمده این روابط بیش از پیش توسعه و تقویت شود.

وزیر امور خارجه ایتالیا با تاکید بر اینکه این کشوراهمیت بسیاری برای مبارزه با مواد مخدر و تروریسم قائل است، گفت: ما همواره بر حل مشکل سوریه از طریق سیاسی تاکید کرده‌ایم و معتقدیم بحران سوریه به هیچ وجه راه‌حل نظامی ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟