صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور حکم شاراپووا به تعویق افتاد

کد خبر: ۶۲۲۶۹۹
| |
3024 بازدید
دادگاه عالی ورزش که قرار بود 19 سپتامبر حکم ماریا شاراپووا را صادر کند، این کار را تا هفته‌ اول اکتبر (اواسط مهر) به تعویق انداخت.
به گزارش تابناک ورزشی، ماریا شاراپووا به دلیل مصرف ملدونیوم دو سال محروم شده بود، به دادگاه عالی ورزشی شکایت کرد.

این دادگاه قرار بود روز 19 سپتامبر حکم شاراپووا را صادر کند. با این حال امروز دادگاه عالی ورزشی اعلام کرد هفته‌ اول اکتبر تصمیم گیری مشخص می‌شود. با صادر شدن این حکم مشخص می‌شود آیا میزان دوران محرومیت شاراپووا کاهش می یابد یا خیر.

شاراپووا اعلام کرده بود پزشک برای او این دارو را تجویز کرده و به دلیل مشکل قلبی خانوادگی، او مجبور به استفاده از این دارو بوده است. ضمنا او اشاره کرده بود که از ممنوع شدن ملدونیوم اطلاع نداشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟