اظهارات جالب کلمنته پس از ترک ایران
سرمربي سابق فوتبال اسپانيا به محض ورود به كشورش گفت: تيم ايران براي تيم شدن خيلي كار دارد.
به گزارش فارس به نقل از آس اسپانيا، خاوير كلمنته كه با حرفهاي گري خاص و به هر حال قابل انتظار خود، همچنان امضايي پاي قرارداد حك نكرده و مدير برنامههايش نيز از وجود چند پيشنهاد ديگر سخن ميگويد، گفت: اين تيم نياز به كار زيادي دارد؛ به خصوص در خط حمله فوق العاده ضعيف هستند و بايد خيلي تلاش شود تا مهاجمين به حد قابل قبولي دست پيدا كنند.
كلمنته كه تنها با دو روزنامه فعال ورزشي آس و ال پايس مصاحبه كرد، سخني از ميزان احتمال قرارداد خود با ايران نكرده و تنها روز يكشنبه را براي اعلام نظر نهايي خود پيشنهاد و يادآوري كرده است.
آس اسپانيا به فريادهاي تماشاگران پس از تساوي تيم ملي ايران مقابل سوريه اشاره كرده و مينويسد: هواداران بيش از كلمنته، علي دايي بهترين گلزن جهان را تشويق ميكردند. اين براي اين مربي كه پس از بازي در انتظار واكنش هواداران بود، جالب به نظر ميرسيد؛ چرا كه هواداران خشمگين در انتهاي بازي بايد نام كسي را فرياد ميزدند كه تيم مليشان را از اين وضعيت نجات بدهد؛ علي دايي!
کلمنته تنها کسی هست که به خاطر دلخوشی مردم ایران چاپلوسی تیم را نکرده و حرف راست زده . حرف راست هم تلخه حتی اگر به گزارشگر ورزشی رادیو جوان هم بر بخورد .
تیم ایران خیلی کار لازم دارد تا تیم شود و در حال حاضر ایران بهترین تیم آسیا نیست که نیست !



