صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارش 217 میلیمتری باران در مازندران

میانگین بارندگی 24 ساعت گذشته در مازندران 217 میلیمتر گزارش شد.
کد خبر: ۶۲۱۵۳۲
| |
5455 بازدید
میانگین بارندگی 24 ساعت گذشته در مازندران 217 میلیمتر گزارش شد.

به گزارش میزان، داداشی مدیر کل هواشناسی مازندران گفت: بارش 142 میلیمتری باران در رامسر با توجه به زمان 3 تا 6 ساعتی این بارندگی در استان بی سابقه است.
داداشی بیشترین بارندگی را در این مدت پس از رامسر ، 77 میلیمتر در دشت ناز و کمترین بارش ها را در بلده و سیاه بیشه زیر 5 میلیمتر اعلام کرد.
 
او با اشاره به ادامه بارندگی ها تا ظهر امروز ، آسمان این استان را برای بعدازظهر نیمه ابری و برای فردا و پس فردا نسبتا صاف و آفتابی پیش بینی کرد.
به گفته داداشی دمای اکنون ساری 22 با رطوبت 89 درجه است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران نیز گفت: امداد رسانی به مناطق سیل زده ادامه دارد اما هنوز از میزان خسارت ها برآورد قطعی نشده است.
 
به گفته احمدی در بارندگی 24 ساعت گذشته یک نفر در میاندرود جان خودش را بر اثر سقوط در کانال آب کنار خیابان از دست داد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟