صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعداد خانم‌های مجرد و جدا از خانواده هم اعلام شد

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از وجود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانواده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجرد که جدا زندگی می‌کنند در کشور خبر داد.
کد خبر: ۶۲۱۳۲۷
| |
11903 بازدید
|
۶
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از وجود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانواده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجرد که جدا زندگی می‌کنند در کشور خبر داد.

به گزارش مهر، سلمان خدادادی ظهر امروز در نشست اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: یکی از موضوعات مطرح در جامعه که مقام معظم رهبری نیز حساسیت ویژه‌ای را نسبت به آن نشان داده‌اند و شخصاً پیگیر هستند مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بوده که امروزه جامعه به آن مبتلا است.

وی افزود: در جلساتی که با مقام معظم رهبری داشتیم، تأکید داشتند که ما در موضوعات و آسیب‌های اجتماعی ۲۰ سال عقب هستیم و خواستند که در جهات رفع این عقب‌ماندگی ۲۰ ساله اقدامی جدی شود و فرمودند رفع این معضل و مشکلات با کار عادی ممکن نیست و همه موظف هستند شرعاً و قانوناً کار فوق‌العاده‌ای انجام بدهند.

نماینده مردم ملکان در مجلس افزود: امروزه واقعیت جامعه ما به این‌گونه است که بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر زن سرپرست خانواده در کشور داریم و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجردی که جدا زندگی می‌کند وجود دارد.

خدادادی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان در خصوص جمع‌آوری معتادان متجاهر و عدم وجود متکدی در تبریز از گذشته، گفت: استان با توجه به وجود فرهنگی غنی حاکم قوی و اعتقادی بسیاری از مسائل حل‌شده، می‌تواند الگو باشد.
وی ادامه داد: امروزه نرخ بیکاری یکی از معضلات جدی جامعه ما است و اگر به آن را حل نکنیم می‌تواند مشکلات بسیار حادی را برای جامعه در آینده به وجود بیاورد.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در حال حاضر که در حال تدوین برنامه ششم هستیم و این مسأله بهترین مرحله برای اخذ تصمیمات مناسب بوده و بر همین اساس کمیسیون در بحث اجتماعی با توجه به برنامه ارائه‌شده دولت که درگذشته چندان به ریز مسائل وارد نشده بود در بخش اجتماعی بازنویسی انجام شد و با کمک از کارشناسان موضوعات اجتماعی را در ۲۸ آیتم به برنامه ششم توسعه کمیسیون اجتماعی اضافه کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
وقتی به خانم های مجرد کار میدن همین میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
از کجا این امار رو گرفتین؟؟؟!!!
♥Ali♥
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
پس این یک میلیون و صد هزار نفر کجا هستن؟؟؟ چرا ما نمیبینیم؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
واقعا مسئولین فکر کرده ان این همه جوون مجرد قراره چه مشکلاتی واسه خودشون و برای جامعه به وجود بیارن؟
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۸
حالا این آمار رو که دادین مخاطب شما چه کسانی هستن . اگر مسءولین هستن که بعید میدونم که خبر نداشته باشن واگر مردم هستن که خودشون هزار مشکل دارن .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۸
خداوند خالق بشر راه کار داده است. شجاعتش را نداریم: تعدد زوجات، ازدواج موقت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟