صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرات مجدد کردهای سوریه در اعتراض به ترکیه

هزاران تن از کردهای شمال سوریه با برگزاری تظاهراتی بار دیگر اقدام ترکیه در احداث دیوار حائل در مرزهای ترکیه با سوریه را محکوم کردند.
کد خبر: ۶۲۱۱۶۷
| |
3962 بازدید

هزاران تن از کردهای شمال سوریه با برگزاری تظاهراتی بار دیگر اقدام ترکیه در احداث دیوار حائل در مرزهای ترکیه با سوریه را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، یه نقل از پایگاه خبری البلد، تظاهرکنندگان در شهر کوبانی (عین العرب) با سر دادن شعارهایی در محکومیت ساخت دیوار حائل که ترکیه از چند روز قبل عملیات آن را آغاز کرده اعلام کردند این اقدام ترکیه دشمنی علیه کردها است.

به گفته شاهدان عینی در این تظاهرات درگیری‌هایی میان تظاهرکنندگان و نیروهای پلیس ترکیه به  وقوع پیوست.

دولت ترکیه اواخر ماه اوت عملیات ساخت دیوار حائل در طول مرزهای جنوبی این کشور با سوریه را آغاز و اعلام کرد هدفش از این اقدام حفظ امنیت ترکیه و توقف درگیری‌ها با کردها است در حالی که تحلیلگران معتقدند هدف ترکیه جداکردن کردها است.

اواخر هفته گذشته نیز درگیری میان کردهای ساکن کوبانی با پلیس ترکیه رخ داد که در پی آن دستکم دو تن کشته و 42 تن دیگر زخمی شدند.

معترضان اعلام کردند به تظاهرات خود علیه احداث دیوار حائل ادامه می‌دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟