شركت دو ركابزن ايراني در تور فرانسه
سرمربي تيم دوچرخهسواري وليعصر (عج) كرمان از حضور اين تيم در تور يك روزه فرانسه در اواخر شهريور ماه خبر داد.
حسين اسلامي در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: تور يك روزه فرانسه با نام "دو نورمن" به مسافت 54 كيلومتر در رشته تايم تريل اواخر شهريور ماه برگزار خواهد شد كه تيم ولي عصر با دو نماينده در اين رقابتها شركت ميكند.
وي افزود: حضور در اين رقابتها آزاد است و به همين خاطر من و برادرم (جليل اسلامي) در بيست و دومين دورهي اين تور شركت خواهيم كرد.
سرمربي تيم دوچرخهسواري ولي عصر(عج) با اشاره به اينكه حضور در تورهاي آذربايجان و اراك از ديگر برنامههاي اين تيم است، يادآور شد: حضور پر قدرت در ليگ برتر را هم در برنامه داريم. خوشبختانه با حمايت خوبي كه شده مشكلي از لحاظ بودجه نداريم.
اسلامي رشد تيم ولي عصر را بسيار خوب دانست و گفت: جوانان تيم ما به خوبي عملكرد خود را نشان دادهاند و رشد كردهاند. نمونهي بارز آن ارتقاي مقام هشتمي ما در تور اندونزي به سومي در تور مالزي بود. عليرضا اسدزاده و محمد زنگيآبادي دو جوان زير 23 سال تيم ما هستند كه در آينده چيزهاي زيادي از آنها خواهيد شنيد. قطعا آنها در آيندهاي نزديك جزو پنج نفر برتر ايران در اين ردهي سني قرار خواهند گرفت.


