صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارسلونا با دروازه‌بان خود تمدید می‌کند؟

باشگاه بارسلونا برای تمدید قرارداد دروازه‌بان آلمانی خود دست به کار می‌شود.
کد خبر: ۶۲۰۸۶۸
| |
2104 بازدید
باشگاه بارسلونا فصل نقل‌وانتقالات نسبتاً خوبی را سپری کرد و چند بازیکن به ترکیب خود اضافه کرد، هرچند در این بین چند بازیکن دیگر نیز از ترکیب این تیم جدا شدند که یکی از آنها کلودیو براوو شیلیایی بود که به منچسترسیتی پیوست.
به گزارش تابناک ورزشی، با جدایی براوو، بارسلونا یسپر سیلسن هلندی را از آژاکس به خدمت گرفت، اما ظاهراً آبی‌واناری‌پوشان روی مارک‌آندره تِراِشتگن حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند و قصد تمدید قرارداد وی را دارند.

باشگاه بارسلونا اخیراً اشاره کرده که قصد تمدید قرارداد لیونل مسی، لوئیز سوارز و ایوان راکیتیچ را دارد و رئیس این باشگاه اعلام کرد که دروازه‌بان آلمانی این تیم هم به این فهرست اضافه شده است. این در حالی است که این دروازه‌بان 24 ساله هنوز سه سال دیگر از قراراد فعلی‌اش با آبی‌و‌اناری پوشان باقی مانده است.

خوسپ ماریا بارتومئو در این باره به شبکه رادیویی «RAC1» بارسلونا گفت: تِراِشتگن یکی از اجزای کلیدی و پایه‌ای بارسلونا در آینده است. راکیتیچ، سوارز، مسی و البته مارک‌آندره محور اصلی تیم بارسلونا هستند و ما تعهد بالایی نسبت به تِراِشتگن داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟