صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خسارت‌های توفان ۱۳۰ کیلومتری در مازندران

کد خبر: ۶۱۹۷۴۸
| |
15090 بازدید

تندباد شدید با سرعت 90 تا 130 کیلومتر بر ساعت بامداد امروز استان مازندران را درنوردید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، معاون هواشناسی مازندران با بیان اینکه بیشترین سرعت تندباد با 130 کیلومتر در شهرستان قائمشهر ثبت‌شد که البته لحظه ای بوده است گفت: شدت این تندباد، که از ساعت 4 بامداد امروز از سمت غرب مازندران شروع شده بود، در شهرهای آمل 94کیلومتر، نوشهر65 کیلومتر، قائم‌شهر 130کیلومتر و ساری 80کیلومتر بر ساعت ثبت‌شده است.

اسدی با اشاره به اینکه تا ظهر امروز بارشهای نقطه ای و رگباری در استان دور از انتظار نیست گفت: از بعدازظهر بارشها در حد پراکنده خواهد بود و فردا هوای استان نیمه ابری و ابری است.

وی افزود: با تأثیر این سامانه تاکنون آمل 68 میلی متر ونوشهر 47میلی‌متر بیشترین بارش را داشته اند.

مدیر کل مدیریت بحران مازندران نیز با بیان اینکه تند باد بامداد امروز در برخی شهرهای استان خسارت‌هایی داشته است. گفت: تیم ها ی کارشناسی ستاد بحران در اداره کل هواشناسی استان مستقر هستند.

احمدی گفت: در شهرهای محمود آباد ،آمل ، بابل، قائمشهر ، سوادکوه شمالی و ساری خسارت وارد شد و بیشترین خسارت در بخش سربندی ساختمانها و شکستن درختها و قطعی برق و آبگرفتگی معابر بوده است.

وی با بیان اینکه بارش شدید باران و احتمال وقوع سیلاب را کارشناسان هواشناسی پیش بینی کرده بودند.گفت :خوشبختانه تا کنون هیچ گونه مصدومیت و یا کشته ای گزارش نشده است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟