صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسناد کافی برای اثبات کمک ترکیه به داعش وجود دارد

رهبر حزب اتحاد دموکراتیک کردهای سوریه تاکید کرد اسناد و مدارک محکم و متقنی دال بر حمایت و کمک ترکیه به داعش وجود دارد.
کد خبر: ۶۱۹۵۸۸
| |
4532 بازدید

رهبر حزب اتحاد دموکراتیک کردهای سوریه تاکید کرد اسناد و مدارک محکم و متقنی دال بر حمایت و کمک ترکیه به داعش وجود دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، صالح مسلم،  رهبر حزب اتحاد دموکراتیک کردهای سوریه در کنفرانس خبری خود در بروکسل عنوان داشت که کشورهای اروپایی به اندازه کافی به ما کمک نمی کنند و این کمک ها باید بیشتر شود. آنها کمک های بشر دوستانه برای ما ارسال می کنند اما کمک‌های سیاسی خودرا از ما دریغ می‌کنند.

وی در ادامه افزود: ما از اروپا در برابر تندروها حمایت می کنیم و با آنها می جنگیم و مانع از بازگشتشان به کشورهای اروپایی می شویم.

مسلم تاکید کرد: صدها داعشی در مناطق تحت سیطره ما کشته شدند که اکثریت آنها را اتباع اروپایی تشکیل می دهند.

وی در خصوص رابطه ترکیه با داعش عنوان داشت: ترکیه به گروه تروریستی داعش کمک کرده و از آنها حمایت می کند.در این خصوص ادله و شواهد متقنی نیز وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟