صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله گسترده طالبان به ولایت «لوگر» افغانستان

گروه طالبان افغانستان امروز صبح حمله گسترده ای را به شهر «چرخ» در ولایت لوگر افغانستان انجام داد که دهها کشته و زخمی بر جای گذاشت.
کد خبر: ۶۱۹۵۶۷
| |
4089 بازدید

به گزارش مهر به نقل از  آژانس خبری «پژواک»، حمله انتحاری توسط اعضای طالبان در شهر چرخ ولایت لوگر افغانستان صورت گرفت که در نتیجه آن تاکنون شش عضو طالبان کشته، ١٢ تن زخمی و دو نظامی افغانستان مجروح شده اند.

«سلیم صالح» سخنگوی والی لوگر گفت: این حمله حوالی ساعت ۵ صبح امروز شروع شده است. نیروهای امنیتی به منطقه اعزام و مخالفان مسلح را به عقب رانده اند.

به گفته وی، نبرد بین نیروهای امنیتی و گروه طالبان در جریان است و خساراتی به شهر وارد شده است.

«خلیل الله کمال» فرماندار شهر چرخ نیز گفت: یک عامل انتحاری خودروی مملو از مواد منفجره را در ورودی فرمانداری شهر منفجر کرد و پس از آن جنگ شروع شد.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی گروه طالبان گفت: در این نبرد شمار زیادی از نیروهای امنیتی از جمله فرمانده امنیتی شهر چرخ کشته و  تعدادی نیز مجروح شده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟