اطلاعات تروریستهای بازداشتی ازحمایت سعودیها
تروریست های بازداشت شده در ایران از نقش سعودی و حمایت آن از گروه های تروریستی اطلاعاتی قیمتی به مقامات امنیتی ارائه کرده اند.
کد خبر: ۶۱۸۹۰۹
| | 5320 بازدید
«علاء الدین بروجردی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تروریست های بازداشت شده در ایران از نقش سعودی و حمایت آن از گروه های تروریستی اطلاعاتی قیمتی به مقامات امنیتی ارائه کرده اند.
به گزارش ایرنا، بروجردی در گفت وگو با پایگاه خبری لبنانی العهد و در پاسخ به سوالی در خصوص بازداشت عناصر گروه های تروریستی مورد حمایت دستگاه امنیتی و اطلاعاتی سعودی در ایران، افزود: آل سعود از همه امکانات در منطقه وجهان علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده و در این چارچوب به گروه های تروریستی برای هدف گرفتن ملت ایران کمک می کند.
همکاری های ایران و روسیه
وی در باره مرحله جدید همکاری های ایران و روسیه برای مقابله با تروریسم خاطرنشان کرد:اتاق عملیات مشترک بین ایران، روسیه،سوریه وعراق در بغداد و دمشق وجود دارد اماهنگامی که احساس کردیم به اتخاذ گام هائی بزرگتر برای ضربه زدن به تروریست ها نیاز داریم، با ارائه برخی تسهیلات مانند سوخت رسانی به هواپیماهای روس در پایگاه هوائی نوژه در شهرهمدان درغرب ایران موافقت کردیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: ایران این تصمیم را براساس منافع ملی و امنیت ملی خود و برای حمایت از جبهه مقاومت که امروز با تروریسم مبارزه می کند، اتخاذ کرد.
عملیات حلب
وی افزود: امروز دولت سوریه و همپیمانان آن در رویاروئی با تروریست ها و حامیان آنها دست بالا و برتر را دارند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




