فائقي: رویم نشد به سعیدلو زنگ بزنم
از مدتها قبل و زماني كه تازه نام علي سعيدلو براي رياست سازمان تربيتبدني مطرح شده بود - گمانهزنيها درباره افرادي كه با او به سازمان ورزش ميآيند شروع شد و البته اكثر گمانهزنيها به چهار اسم ختم شد: محمد دادكان، حبيب كاشاني، مصطفي آجورلو و سعيد فائقي. حالا كه سعيدلو رييس سازمان شده همه منتظرند كه ببينند او چه زماني نزديكانش را به ورزش ميآورد.
به نوشته گل؛ ديروز البته سايت فوتبال گل مدعي شد كه سعيد فائقي معاون فني سازمان تربيتبدني در دوره رياست مصطفي هاشميطبا، دوباره به عنوان معاون سازمان تربيتبدني به ورزش برخواهد گشت.
سعيدلو و فائقي كه سالها پيش در مركز گسترش صنايع ايران با هم همكار بودهاند، روابط نزديكي با يكديگر داشتهاند و با وجود تفاوتهايي كه در نگرش سياسي دارند، همواره ارتباط خود را حفظ كردند. خبر معاونت فائقي در سازمان در شرايطي مطرح ميشود كه او اين مساله را تكذيب ميكند: «فكر ميكنم چون در گذشته با سعيدلو همكار بودهام شايعه بازگشت من به سازمان مطرح شده در حالي كه هنوز هيچ صحبتي با من نشده است.»
فائقي البته مشكلي براي بازگشت به ورزش ندارد: «واقعيت اين است كه ورزش مقولهاي نيست كه بتوان آن را رد كرد اما بعيد ميدانم كه به من پيشنهادي شود.»
اشاره فائقي به بعيد بودن بازگشتش به ورزش از نظر عدهاي اينگونه ارزيابي ميشود كه او به دليل اختلافنظرهايي كه با سعيدلو در مورد مسايل سياسي دارد جايي در ورزش نخواهد داشت به خصوص آنكه فائقي در زمان انتخابات رياستجمهوري در ستاد ميرحسين موسوي فعاليت ميكرد.
فائقي در مورد اين قضيه ميگويد: «اين احتمال وجود دارد كه بعضي از سايتها در صورت بازگشت من به ورزش به شدت به من حمله كنند اما سعيدلو مديري است كه چندان به مسايل سياسي اهميت نميدهد ضمن آنكه آنقدر مدير ورزش در اين مملكت وجود دارد كه ديگر نيازي به من نيست.»
فائقي عقيده دارد در صورتي كه سعيدلو از اهالي ورزش استفاده كند حتما در كارش موفق خواهد شد. او در پاسخ به اين سوال كه آخرين بار چه زماني با سعيدلو صحبت كرده، ميگويد: «حدود دو، سه ماه قبل بود كه با ايشان حرف زدم. اتفاقا ميخواستم زنگ بزنم و انتصاب ايشان به عنوان رييس سازمان را تبريك بگويم اما ديدم هنوز زنگ نزده اين همه شايعه به وجود آمده به همين دليل رويم نشد كه به سعيدلو زنگ بزنم.»


