صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خیز بلند کویت برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل

دولت کویت از رایزنی ها برای جلب موافقت کشورهای آسیایی جهت کسب کرسی عضویت غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل خبر داد.
کد خبر: ۶۱۸۵۵۲
| |
4013 بازدید
به گزارش ایرنا ، کویت که در حال حاضر عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل بوده و به عنوان مرکز فعالیت های انسانی از سوی سازمان ملل انتخاب شده است، تلاش می کند از فرصت مناسب در این زمینه استفاده کرده و برای دومین بار به عضویت شورای امنیت دراید.

رسانه های خبری اعلام کردند که دولت کویت در راستای تحقق این مهم رایزنی های گسترده ای را با سازمان ها و نهادهای کشورهای آسیا و پاسفیک در سازمان ملل صورت داده و موافقت آنها را برای حمایت از عضویت خود جلب کرده است.

کویت تلاش کرده است که از سیاست های میانه روی خود در خاورمیانه و ارتباطات گسترده در سطح بین المللی در راستای کسب حمایت هرچه بیشتر برای عضویت در شورای امنیت استفاده نماید و به عنوان عضو غیر دائم طی سال های ٢٠١٨ - ٢٠١٩ در این شورا فعالیت کند.
این کشور یکبار در سال ١٩٧٨ میلادی موفق به کسب کرسی عضویت در شورای امنیت شده بود.
شیخ صباح الاحمد، امیر کویت که از سوی سازمان ملل به عنوان رهبر فعالیت های بشر دوستانه انتخاب شده است، طی 10 سال حکمرانی خود بر این کشور تلاش فراوانی را جهت توسعه روابط خارجی و ارتباطات با نهادهای وابسته به سازمان ملل کرده است.

تاکنون علاوه بر تشکل کشورهای آسیا و پاسفیک، سازمان همکاری های اسلامی و اتحادیه عرب نیز حمایت خود را از عضویت کویت در شورای امنیت اعلام کرده اند.

رای گیری برای عضویت کویت در شورای امنیت ماه ژوئیه ٢٠١٧ انجام خواهد شد.

با توجه به رویکرد دولت کویت نسبت به تحولات منطقه که در برخی موارد با سیاست های عربستان سعودی در تضاد است، تحلیلگران و کارشناسان مسائل خاورمیانه، راهبرد دولت کویت را برقراری ثبات و آرامش هرچه بیشتر در منطقه می دانند.

کارشناسان بر این باورند که مخالفت های گاه و بی گاه دولت کویت با عربستان سعودی که توهم رهبری خاورمیانه را در ذهن دارد، موجب شد تا چهره ای مستقل و میانه رو از کویت در سطح جهان ارائه گردد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟