روبن همه چيز را خارقالعاده ميداند
بازيكن تازه وارد هلندي تيم فوتبال بايرنمونيخ از وضعيت موجود راضي است و همه چيز را خارقالعاده ميداند.
به گزارش فارس و به نقل از كيكر آرين روبن اظهار داشت: براي من شروعي بهتر از اين نمي توانست وجود داشته باشد. بسيار خوشحال هستم كه از رئال جدا شدم و به اين تيم پيوستم.
وي افزود: چنين درخششي از من در حالي بود كه تنها يك جلسه تمرين با تيم انجام دادم. البته به خاطر تمرينات رئال، آماده هستم و مربي هم اجازه داد تا در نيمه دوم بازي به ميدان بيايم كه حركتي فوقالعاده بود.
روبن ادامه داد: اين قدرتنمايي، خواهان كسب عنوان همراه با بايرن هستم. ضمن اين كه باعث خوشحالي من است كه در كنارم بازيكني همچون فرانك ريبري حضور دارد.
اين بازيكن در مورد نمايشي كه بايرن شنبه شب در هفته چهارم بوندسليگا مقابل ولفسبورگ در ورزشگاه خانگي آليانسآرهنا انجام داد و 3 بر صفر نيز برنده شد، عنوان كرد: بطوركلي تيم نمايش غرورانگيزي داشت.
روبن كه تا روز جمعه عضو رئال بود، درازاي 25 ميليون يورو با بايرن مونيخ قرارداد بست.


