صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر محیط زیست فرانسه شنبه به تهران می‌آید

کد خبر: ۶۱۷۷۴۲
| |
3262 بازدید
سگولن رویال وزیر محیط زیست و انرژی فرانسه، فردا-شنبه- در سفر به تهران با معصومه ابتکار همتای ایرانی خود و تعدادی از مقامات کشورمان دیدار خواهد کرد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، تعدادی از روسای شرکت های مطرح فرانسوی در حوزه محیط زیست و انرژی به ویژه انرژی های نو، آلودگی های زیست محیطی و آب، سگولن رویال را در این سه سفر سه روزه همراهی می کنند.
 
ملاقات با معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، شرکت در کارگروه ملی تغییرات آب و هوا، نشست با خبرنگاران و بازدید از دریاچه ارومیه از مهمترین برنامه های سفر وزیر محیط زیست و انرژی فرانسه به تهران است.
 
سگولن رویال همچنین ملاقات هایی با تعدادی از مقامات کشورمان از جمله وزیر نیرو خواهد داشت.
 
رویال همسر سابق فرانسوا اولاند رئیس جمهوری و از اعضای پرنفوذ کابینه مانوئل والس نخست وزیر فرانسه است.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟