صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گریه سنگ‌ها در سواحل ژاپن

یک شرکت تصویربرداری در ژاپن به خلق تصاویری از طبیعت پرداخته که در نگاه اول به نظر می‌رسد یک نفر چند رشته درخشان را روی سنگ‌ها انداخته، اما در حقیقت این یک منظره زنده است.
کد خبر: ۶۱۷۴۴۶
| |
13087 بازدید
|
۲
یک شرکت تصویربرداری در ژاپن به خلق تصاویری از طبیعت پرداخته که در نگاه اول به نظر می‌رسد یک نفر چند رشته درخشان را روی سنگ‌ها انداخته، اما در حقیقت این یک منظره زنده است.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، شرکت تصویربرداری Tdub Photo در ژاپن یک مجموعه تصاویر را با عنوان "سنگهای گریان" منتشر کرده که در آن، گروهی از میگوهای شب‌تاب بر روی سنگهای ساحل دریای داخلی ستو در اوکایاما به تصویر کشیده شده‌اند و شبیه اشک‌های این سنگها به نظر می‌رسند.

شب‌تابی یکی از حقه‌های زیستی طبیعت است و این شرکت ژاپنی مجبور بود تعداد زیادی میگوی Vargula hilgendorfii را در حالت طبیعی‌شان پیدا کرده و در این مجموعه تصاویر استفاده کند. این میگوها که "کرم‌های شب‌تاب دریا" نیز نامیده می‌شوند، از طول حدود 10 میلیمتر برخوردار بوده و بومی سواحل جنوبی ژاپن هستند.

این میگوها معمولا در کف آب‌های کم‌عمق زندگی می‌کنند و شب‌ها به سطح آب می‌آیند که به عکاسان اجازه داده آن‌ها را با حقه‌ای در پروژه خود استفاده کنند.

این عکاسان برای این کار، شیشه‌های نگهدارنده را استفاده کردند که سوراخی درون آن‌ها تعبیه شده و مقداری گوشت خام درون آن‌ها قرار داشت. این شیشه‌ها در آب دریا قرار داده شد تا میگوها با بوی گوشت به سمت آن‌ها جذب شوند. در نهایت محتوای این شیشه‌ها روی سنگها ریخته شد تا این تصاویر زیبا ثبت شوند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
خیلی جالبه.
پوریا
|
United States
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
با سلام
انسان این منظره هارو میبینه باید بگه الااکبر نه وقت سربریدن هم نوع خودش
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟