صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست اضطراری برای مقابله با تب زرد

کد خبر: ۶۱۷۳۷۹
| |
3114 بازدید

سازمان جهانی بهداشت (WHO) از برگزاری نشست کمیته اضطراری به دلیل شیوع تب زرد در آفریقای مرکزی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت پیش از اتمام ماه جاری نشستی برگزار خواهد کرد تا تصمیم گیری شود آیا با شیوع تب زرد در آفریقای مرکزی لازم است وضعیت فوق‌العاده بین‌المللی اعلام شود؟

در سال جاری میلادی حدود ۴۰۰ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند که با علائمی همچون خونریزی گوش، چشم و بینی و در وخیم‌ترین موارد با از کار افتادگی اندام‌ها همراه است.

سازمان جهانی بهداشت در اجرایی شدن برنامه واکسیناسیون گسترده در سراسر آنگولا و جمهوری کنگو همکاری داشته و اعلام کرده است که این اقدامات باید به منظور پیشگیری از اعلام وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با موفقیت انجام شود.

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت نیز گفت: نشست کمیته اضطراری در آخرین روز ماه جاری برگزار خواهد شد.

همچنین از کارشناسان درخواست شده با حضور در این نشست به ارزیابی وضعیت موجود و بررسی نوع واکنش‌ها به شیوع بیماری تب زرد بپردازند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، موسسه خیریه صندوق نجات کودکان نیز در حالی که اعلام کرده بود برنامه واکسیناسیون در مراحل اولیه به خوبی پیش رفته اما پیش از این هشدار داده بود که این ویروس در آستانه گسترش به آسیا، آمریکا و جنوب اروپاست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟