اعلام جدایی سرکرده اردنیالاصل «جبهه النصره»
یک سرکرده اردنی الاصل گروهک جبهه النصره پس از قطع همکاری تروریستی با القاعده، جدایی خود را این گروهک نیز اعلام کرد.
کد خبر: ۶۱۷۱۳۷
| | 2555 بازدید
به گزارش فارس به نقل از المنار، «ایاد الطوباسی» ملقب به «ابو جلیبیب الاردنی» جدایی خود را از گروهک تروریستی تکفیری «جبهه النصره» که به «جبهه فتح الشام» (جفش) تغییر نام داده است، اعلام کرد.
الطوباسی در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که «مطرح شدن یک سری برنامه های جدید و تسریع در انجام آن باعث شد که موضع من نسبت به جبهه فتح الشام(جفش) مشخص شود و روابط خود با این گروهک را به طور کامل قطع کنم.»
وی افزود: «همه می دانند که القاعده تنها گروهی است که وحدت مسلمانان در مبارزه با دشمنان را تضمین می کند.»
ایاد الطوباسی اردنی الاصل است که درصف القاعده در جنگ افغانستان و عراق حضور و در تشکیل جبهه النصره در سوریه به سرکردگی ابومحمد الجولانی نقش داشت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


