صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حقایقی تلخ درباره کودک آزاری در کشور

اعتياد به مواد مخدر، طلاق، انحطاط اخلاقي، اعتياد به مشروبات الكلي، مشاجرات و درگيري‌‌هاي شديد خانوادگي و... در خانواده‌های این قبیل کودکان مشهود بوده است.
کد خبر: ۶۱۶۹۶
| |
22342 بازدید

نرخ كودک آزاري‌هاي جنسي در ایران طی سال 86 نسبت به سال 85، 5/3 درصد رشد نشان می دهد که 5/14 درصد از 200 مورد كودك آزاري گزارشي، جنسي بوده و 70 درصد از كودكان آزار ديده، دختران بوده‌اند.

به گزارش شفاف، بنا بر گزارشی که توسط یک نهاد بین‌المللی و وزارت بهداشت تهیه شده نرخ كودک آزاريهاي جنسي در ایران طی سال 86 نسبت به سال 85، 5/3 درصد رشد نشان می دهد. به طوری که 5/14 درصد از 200 مورد كودك آزاري گزارشي شده، كودك آزاريهاي جنسي بوده که 70 درصد از كودكان آزارديده، دختران بوده اند.

به گزارش شفاف، حدود 57 درصد از آزارگران جنسي كودكان آزار ديده، پدران آنها بوده‌اند. مابقي آزارگران را ناپدري، دوست پدر، دوست برادر، مربي باشگاه ورزشي و معلم ورزش مدرسه تشكيل داده‌اند که طيف سنی اين كودكان عمدتا شش تا هجده سال هستند.

اعتياد به مواد مخدر، طلاق، انحطاط اخلاقي، اعتياد به مشروبات الكلي، مشاجرات و درگيري‌‌هاي شديد خانوادگي و... در خانواده‌های این قبیل کودکان مشهود بوده است.

متأسفانه 75 ‬درصد كودک آزاریها توسط خود والدين صورت می‌‌گيرد و تنها ‪ 25‬درصد آن توسط افراد ديگر جامعه و عوامل خارجی اتفاق می‌افتد. اين كودک ‌آزاری‌ها توسط والدين به علت نداشتن آگاهي و ضعف نگرش والدين بوده و در بيشتر موارد از روی عمد نيست، ولی متأسفانه نشانه غفلت از كودكان بوده و خسارت جبران ‌ناپذيری در پی دارد.

تحقيقات نشان داده كه آن دسته از والدين که بيشترين تماس را با كودكان خود داشته و وقت بيشتري را با آنها مي‌‌گذرانند، بيشتر اقدام به اذيت و آزار ناخواسته فرزندان خود می‌‌كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
يعني چي اونوقت!!!!!! باباهه به بچه اش تجاوز ميكنه!!!پس از اين افراد بايد ترسيد و فاصله گرفت:ناپدري، دوست پدر، دوست برادر، مربي باشگاه ورزشي و معلم ورزش مدرسه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
بهترین راه مقابله باچنین بزهکاریها تقویت روحیه تقوا است اصلی که بنیانهایش درجامعه روز به روز سست ترمیشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
از قديم الايام مربيان ورزش باتوجه به تعداد انها در جامعه بيشترين امار خلاف رادارند اينكه امار بدهيم كارها درست نميشود بايد اسيب شناسي كرد وكار فرهنگي همراه با اطلاع رساني
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
در خط آخر" ناخواسته " يعني چي؟؟؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
خوب برای اینکه قانون ازش حمایت میکنه! مثلا کی قراره شکایت کنه؟ باباش دیگه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
انشالله بعد از اینکه بر دنیا مدیریت کردیم می اییم این مشکلات کوچک را هم حل می کنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
اینها همه در راستای سناریوی دشمن برای کودتای محملی و براندازی نرم است، همه اینهایی که این کارها را کرده اند جیره خوار دشمن و بنیاد سوروس و جرج بوش و اسعمار پیر و ... هستند.
مسؤولیت بچه هایی که کودک آزاری شده اند هم بر عهده کسانی است که آنها را به صحنه آوردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
آقای تابناک واقعا چرا این حرفا رو می زنی اینا همش کار نفوذی ها وایادی دشمن هست اصلا تواین مملکت هراتفاق بدی بیفته وهرآمار منفی وجود داشته باشه کار دشمنه ........
حالا فهمیدی؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
مهم نیست! مهم آن است که نگذاشتیم مشتی مزدور اجنبی ، انقلاب مخملی در کشور ایجاد کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
تجاوز به كودكان و نوجوانان در تمام جوامعي كه دچار فرهنگ جداسازي جنسيتي هستند بسيار شايع است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟