پیش بینی روزی آرام برای معاملات تالار شیشه ای
از سویی دیگر بعد از پشت سر گذاشتن یک دوره
صعودی بازار به مرحله ای رسیده که برای ادامه روند رو به رشد نیاز به تزریق
نقدینگی دارد که با توجه به ریسک گریزی معامله گران امکان تزریق نقدینگی
به بازار میسر نیست.
در این میان معاملات بلوکی که بین سهامداران حقوقی انجام می شود تا حدودی مانع از ریزش بازار شده و شاخص را متعادل نگه داشته است. در همین حال انتظار می رود معاملات امروز نیز به همین منوال باشد.
همچنین بازارهای جهانی در تعطیلات به سر می برند و انتظار می رود تحت تاثیر این عامل صنایعی که با قیمت ها جهانی در ارتباط هستند با افت نسبی مواجه شوند.
اما در میان صنایع بازار پیش بینی می شود پالایشی ها با وجود بسته بودن بازارهای جهانی کماکان به روند رو به رشد خود ادامه داده و در معاملات امروز نیز شاهد تشکیل صف های خرید در نمادهای زیر مجموعه این گروه باشیم.
گروه فلزات اساسی نیز که این روزها در محدوده اصلاح قیمتی قرار گرفته و شاهد افت نسبی در قیمت نمادهای زیر مجموعه این گروه هستیم در ادامه همین روند انتظار می رود امروز نمادهای زیر مجموعه این گروه به روند اصلاحی خود ادامه داده و افت نسبی در حجم و ارزش معاملات آن رخ دهد.
در گروه بانک نمادهای تاثیر گذار این گروه کماکان متوقف هستند که تاثیر منفی در معاملات این گروه داشته و باعث شده نمادهای این گروه تا حدودی حاشیه نشین شوند.
در گروه خودرو نیز انتظار می رود اقبال سهامداران به سمت قطعه سازان باشد و در خودرویی ها شاهد افت نسبی در حجم و ارزش معاملات باشیم.
به این ترتیب پیش بینی می شود معاملات امروز بازار سهام تا حدودی متعادل بوده و در اثر کمبود نسبی نقدینگی از حجم و ارزش داد و ستد ها تا حدودی کاسته شود اما در مجموع با توجه به حمایت سهامداران حقوقی به نظر می رسد روز آرامی برای بورس رقم بخورد.


