كفاشيان از لبخند و اعتقادش گفت!

من معتقدم به ايجاد تغييرات در مديريت فدراسيون فوتبال با انتصاب سعيدلو نيستم و نظر خاصي هم پيرامون آن ندارم چرا كه سعيدلو قطعا كاري كه به صلاح ورزش كشور و پيشرفت آن باشد را انجام مي‌دهد... من همواره سعي مي‌كنم حتي در پاسخ به سوالات حقوقي هم لبخند داشته باشم چرا كه اسلام موافق چهره خشك و تند نيست و از روي باز استقبال مي‌كند.
کد خبر: ۶۱۶۳۲
| |
1621 بازدید
رييس فدراسيون فوتبال گفت: به تغييرات مديريتي در فدراسيون فوتبال پس از انتصاب سعيدلو به سمت رييس سازمان تربيت بدني اعتقادي ندارم.

علي كفاشيان در گفت‌وگو با ايسنا، پيرامون انتصاب علي سعيدلو به عنوان رييس سازمان تربيت بدني و صحبت‌هايي مبني بر ايجاد تغييرات احتمالي در ساختار مديريتي فدراسيون فوتبال پس از اين انتصاب، اظهار كرد: چنين صحبت‌هايي را قبول ندارم و برخي از روزنامه‌هاي ورزشي هستند كه شايعه‌پراكني مي‌كنند. من معتقدم به ايجاد تغييرات در مديريت فدراسيون فوتبال با انتصاب سعيدلو نيستم و نظر خاصي هم پيرامون آن ندارم چرا كه سعيدلو قطعا كاري كه به صلاح ورزش كشور و پيشرفت آن باشد را انجام مي‌دهد.

وي درباره‌ درخواست‌ تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس براي در اختيار گرفتن بليت‌فروشي مسابقات‌شان، تصريح كرد: قرار است جلسه‌اي را با حضور مديران اين‌ تيم‌ها در هفته پيش‌رو داشته باشيم تا پيشنهادات و درخواست‌هاي آنها را دريافت كنيم. بالاخره سيستم درآمدزايي از محل بليت‌فروشي مسابقات براي تمام تيم‌هاي ليگ جامعيت دارد و نمي‌توان براي اين دو باشگاه تصميم جداگانه گرفت. طبق روال ما مي‌توانيم پيشنهادات را دريافت كرده و پيرامون آن در جلسات صحبت كنيم. بدون شك اگر در آيين‌نامه مشكلاتي باشد، تغيير قانون مورد نظر بايد مسير خود را طي كند. پيشنهادات ارايه مي‌شود، سپس در جلسات بحث و ارزيابي شده و بعد تصويب مي‌شود.

كفاشيان با اشاره به صحبت‌هاي اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال در انتقاد به عملكرد فدراسيون، گفت: اينكه وي مي‌گويد بحث بليت‌فروشي بازي‌ها بايد شفاف شود، كاملا درست است و ما موافق آن هستيم. اما ممكن است در نوع كار ايرادهايي وجود داشته باشد كه بايد سعي كنيم آن را برطرف كرده تا سيستم به بهترين شكل كار كند. من همواره سعي مي‌كنم حتي در پاسخ به سوالات حقوقي هم لبخند داشته باشم چرا كه اسلام موافق چهره خشك و تند نيست و از روي باز استقبال مي‌كند.

وي تاكيد كرد: ما بايد سعي كنيم تمام مشكلات كه در راه پيشرفت فوتبال كشور است را در داخل كشور حل كنيم و مسايل اين‌ چنيني نيز در چهارچوب فدراسيون بررسي شود اما وقتي در واكنش به ايرادها مصاحبه‌هايي انجام دهيم كه حساسيت نهادهاي بين‌المللي را برانگيزيم، به ضرر فوتبال ما خواهد بود. ما در مسايل داخلي فوتبال مستقل بوده و خودمان بايد مشكلات‌مان را حل كنيم.

رييس فدراسيون فوتبال همچنين با تكذيب ثبت شركتي در داخل سازمان ليگ براي بر عهده‌گرفتن بليت فروشي مسابقات گفت: سازمان ليگ شركت تجاري در بدنه‌اش ثبت نكرده و اين شركت زيرمجموعه فدراسيون است. اساسنامه فدراسيون كه مورد تاييد FIFA و AFC بوده، اجازه ثبت چنين شركتي را به ما داده است.

كفاشيان همچنين درباره ماموريت‌هاي افشين قطبي سرمربي تيم ملي براي تعاملات بين‌المللي فوتبال ايران نيز گفت: فدراسيون به هيچ وجه چنين ماموريت‌هايي را لغو نكرده است. البته در اين زمينه توافق كلي داشتيم، به نحوي كه در بحث‌هاي جزيي قطبي بايد با نظر و موافقت فدراسيون به ماموريت مشخصي برود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی