صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرواز دوباره جنگنده های روسیه از همدان

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور برای انجام موج دیگری از حملات هوایی علیه داعش در سوریه از ایران پرواز کردند.
کد خبر: ۶۱۵۴۳۴
| |
10889 بازدید
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور برای انجام موج دیگری از حملات هوایی علیه داعش در سوریه از ایران پرواز کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، جنگنده‌های روسی حاضر در ایران امروز چهارشنبه حملاتی را علیه داعش در «دیرالزور» سوریه به انجام رساندند که در این عملیات 150 نفر از تروریست‌های داعش شامل جنگجوهای خارجی کشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه تأکید کرد: «عملیات امروز چهارشنبه 17 آگوست 2016 بمب‌افکن‌های سوخو-34 روسی از پایگاه هوایی همدان در داخل ایران علیه مواضع گروه تروریستی داعش انجام شده است. این بمب‌افکن‌ها بمب‌های «OFAB-500» حمل می‌کردند».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟